Contigo Contact

Omdat onze website vooral aandacht besteedt aan hetero-online-dating en we eigenlijk vinden dat dat best anders kan zetten we vandaag een site voor lesbiennes in het zonnetje.

Binnenkort hopen we ook een stuk te schrijven over onder andere Gay Parship. Als jullie goede datinggerelateerde sites voor deze doelgroep weten kun je die onderaan achter laten. Update: Contigo Contact is gestopt. Een alternatief is Gay Parship

Dating voor lesbische en biseksuele vrouwen.

ContigoContact is halverwege 1999 van start gegaan als een contact- en activiteitenbemiddelingsbureau speciaal voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. De site is ontstaan omdat bleek dat er veel vrouwen zijn die dan wel lesbisch zijn maar zich liever niet in het “lesbo-circuit” begeven. Deze website biedt uitkomst voor deze groep. Contigo is overigens geen commercieel bedrijf. Wist je dat de naam uit het Spaans komt? Het betekent: ‘(samen) met jou’.

Stichting Contigo Contact is meer dan een vrouwenliefde datingsite waar je eenvoudig een date kunt zoeken; het plaatsen van contactadvertenties is slechts een onderdeel van de site. Toch willen we deze site graag noemen. Contigo richt zich op de volwassen lesbische en biseksuele vrouw die graag wil daten. 1600 vrouwen zijn lid van de maandelijkse nieuwsbrief. Wel zijn hier bijvoorbeeld minder meiden actief dan bijvoorbeeld Gay-Parship. Bij lidmaatschap is reageren op advertenties m.b.t. lesbische dating uiteraard gratis. Tip: kijk ook eens bij Gay-PARSHIP.nl, waar 45% van de leden lesbienne is.

website contigo contact

Aantal leden: onbekend, 1600 nieuwsbrieflezeressen.
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten Lidmaatschap: 1 maand € 15. 2 maanden € 25
Online sinds: 1999
Website: Contigo (gestopt, bezoek GayParship)
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site voor de meest actuele tarieven.

Datingsites in de categorie “Seksuele Geaardheid” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die met een bepaalde seksuele geaardheid. In dit geval is de service gericht op lesbische en biseksuele dames.

Lesbische Docu & TV Programma’s

Leuke kijkitp: “Allemaal Lesbisch” (was bekijken op uitzending gemist). Deze documentaire gaat in op hoe vanzelfsprekend homo-acceptatie is. Zouden programma’s als Take Me Out de homo-editie bijdragen aan de acceptatie van homo’s of lesbiennes of werken dit soort televisieprogramma’s juist averechts? Lees ook onze review over Gay Parhip, op deze pagina. Met welke gay datingsite heb jij de beste ervaringen? Je kunt je mening hier onder geven.

1 gedachte over “Contigo Contact”

  1. hallo, Mijn naam hilde doof 36j.
    Ik zoek nieuwe vriendin leren kennen.
    Ik wil graag vriendin chatten .

Plaats een reactie