Leuke date ideeën voor de zomer

Heb je date ideeën nodig? Het is volop zomer en dat betekent dat je tijdens een date niet meer binnen hoeft te blijven. Vergeet een drankje doen in de kroeg of een avondje bioscoop en ga samen met je date naar buiten. Wij zetten de leukste tips voor een date in de buitenlucht op een rijtje. Deze tips komen van datingsite Lexa.

Het strand
Het hoeft geen 30 graden te zijn om naar het strand te gaan. Wanneer je uit de wind in de zon zit is het al snel heel aangenaam.
De dierentuin

Altijd leuk om weer eens ouderwets gezellig naar de dierentuin te gaan. Mocht nou blijken dat jullie niets gemeen hebben, dan zijn de dieren een mooi onderwerp van gesprek.
Bootje varen

Als je zelf een boot hebt is dit perfect. Mocht je helaas geen bootje voor de deur hebben liggen, dan is het ook erg makkelijk om er eentje te huren. Leuk om een gevulde picknick mand mee te nemen.
date ideeen bootBreng een bezoek aan Texel

Wanneer jullie in de ochtend vroeg weg gaan, hebben jullie de hele dag om samen op Texel (of een van de andere eilanden) door te brengen. Huur bij aankomst een fiets en eet een visje in de haven.
Pak de trein
Komen jullie beiden uit dezelfde stad? Dan is het een leuk idee om de trein te pakken naar een stad waar jullie beide nog nooit geweest zijn.
Spa

Wellicht niet geschikt voor een eerste date, maar zeker leuk om samen te doen wanneer je iets verder bent. Kies een spa uit waar ze ook buitenbaden hebben.

Andere Date Ideeën

Een ander date idee dat bij steeds meer kersverse koppels opkomt is om naar een festival te gaan. Wist je trouwens dat je op veel zomerfestivals zelf kunt daten? Heb jij nog leuke date ideeën voor de nazomer? We lezen ze graag hier onder terug!

Plaats een reactie