Overweldigend aantal inschrijvingen bij Nederlandse datingsites

Er heerst een topdrukte van nieuwe aanmeldingen bij Nederlandse datingsites. De feestdagen brengen veel singles in beweging om meer actie te ondernemen in hun zoektocht naar een partner.

inschrijvingen datingsitesHet is natuurlijk goed te begrijpen dat singles liever niet alleen Kerst wilden vieren of de champagnefles met Oud en Nieuw alleen willen opentrekken. Dat zou goed verklaren waarom vrijgezellen mannen en vrouwen zich massaal inschrijven in december. Maar niet alleen in deze feestmaand zijn de leden groeiende, laat Lexa.nl in een persbericht weten, de verwachtingen zijn dat het ook in januari hoogseizoen is voor datingssites, vooral het eerste weekend van het nieuwe jaar verwacht men veel nieuwe inschrijvingen. Lexa baseert dit op meetgegevens van vorig jaar. Begin januari 2014 was er namelijk een verdubbeling van levendigheid op deze datingsite. Singles verstuurden drie keer zoveel berichtjes naar elkaar en wel 3000 nieuwe leden per dag melden zich aan.

Nieuwe Inschrijvingen

kerstboomDe directeur van Lexa.nl verklaart dit doordat volgens hem ‘singles zich na de kerst en nieuwjaar extra geconfronteerd voelen met het alleen zijn’. Dat zou best eens kunnen kloppen. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht behoren sporten en afvallen dus niet alleen tot de goede voornemens; een goede partner vinden tegenwoordig dus ook.

Het feit dat de feestdagen tot vele nieuwe inschrijvingen leiden maakt ook dat datingsites in deze periode met leuke aanbiedingen strooien. Dit verhoogt het aantal inschrijvingen ook nog eens een keer. Zo kun je bij Lexa bijvoorbeeld drie dagen gebruik maken van alle, normaal betaalde, functies. Ook Parship en 50plusmatch houden dit soort acties tijdens de feestdagen en begin januari.

Dating Trends: Daten in eigen omgeving

Tevens ziet Lexa.nl een opkomende trend: singles willen tegenwoordig het liefste iemand daten die uit hun eigen woonomgeving komt of in ieder geval in de buurt woont. Via de mobiele app van Lexa wordt er voornamelijk in de omgeving gezocht en borrels in de eigen woonplaats zijn drukker dan gewoonlijk. Sneller een afspraakje maken is op deze manier natuurlijk makkelijker en zo weet je ook meteen waar je aan toe bent.

1 gedachte over “Overweldigend aantal inschrijvingen bij Nederlandse datingsites”

  1. Ik adviseer de site dating-jongeren.nl. Daar kunt u ontmoet nieuwe interessante mensen.

Plaats een reactie