Datingsites

Een aardig idee van de reviewsite datingsite-ervaringen.nl: een gemiddelde maken van alle Datingsite Top 10’s die er op de diverse websites te vinden zijn. De discussie “wat is de beste datingsite?” is altijd een gebed zonder einde.

vinkje

Uiteraard is zo een gemiddelde Top 10 niet zaligmakend maar het is wel een goede indicatie van wat wél en wat geen goede datingsites zijn.

Het is niet erg verrassend dat de grotere sites met een grote naamsbekendheid ( de meeste adverteren ook op TV) bovenaan de lijst staan. Toch zitten er ook wat minder bekende datingsites in deze lijst. Tegenwoordig is het aanmelden bij elke datingsite gratis; mocht je zelf eens online willen daten biedt dit lijstje een goede houvast om tot een keuze te komen.

10 Datingsites

1. Relatieplanet is gestopt. Doelgroep: Algemeen
2. Lexa.nl, Bezoek Website. Doelgroep: Algemeen / 40+
3. EliteDating, Bezoek Website Doelgroep: Algemeen (met persoonlijkheidstest)
4. Parship, Bezoek Website. Doelgroep: Algemeen (met persoonlijkheidstest)
5. e-Matching, Bezoek Website. Doelgroep: Hoger Opgeleiden
6. 50plusmatch, Bezoek Website. Doelgroep: Ouderen / 50plussers
7. Match4me, Bezoek Website. Doelgroep: Hoger Opgeleiden
8. Secondlove, Bezoek Website. Doelgroep: Erotische Contacten / Flirts
9. Dating, Bezoek Website. Doelgroep: Algemeen
10.Farmdate, Bezoek Website. Doelgroep: Agrariers / Boeren / Provincie

internetdaters.nl zelf is niet als bron gebruikt om tot deze ranglijst te komen. Op zich hebben wij ook geen officiële 10 samengesteld. Rechts vind je wel handige links naar de bekendere datingsites, maar wij hebben behoudens Parship geen waardeoordeel over de verschillende dating sites gegeven.

e-matching banner

Uiteraard zijn wij nog veel meer geïnteresseerd in wat online daters zélf van bovenstaande Top 10 vinden. Staan er sites bij die je nooit iemand zou aanraden, of is jouw eigen datingsite flink tekort gedaan omdat ze geen plekje in deze toplijst hebben gekregen? Je reacties zijn welkom.

Over enkele van bovenstaande relatiesites hebben we in het verleden al een artikel geschreven. Mocht je meer willen weten over bijvoorbeeld Parship kun je hier onze eerdere review vinden. Meer info over de grootste datingsite van het land, Relatieplanet, vind je op deze pagina. Onze Lexa recensie kun je hier nalezen. Woon je in Zuid Limburg of dicht bij de Belgische grens? Dan kun je ook een Belgische Datingsite overwegen. Meer info hierover vind je op onze andere website.

bron: datingsite-ervaringen.nl

Alle onderstaande datingsites staan redelijk aangeschreven, al zijn er ook vaak klachten. Bij elk van deze betrouwbare dating sites is het gratis inschrijven en je kunt vervolgens alle profielen van de dames en heren bekijken; het is dus ook mogelijk je gelijk bij meerdere sites in te schrijven, om te zien welke het beste bevalt en om zo ongeveer alle Nederlandse en Vlaamse Singles (met foto) te bekijken. Voeg deze pagina toe aan je Favorieten indien je op een later moment een keuze wilt maken. Inschrijven is binnen tientallen seconden gebeurd.

Algemene Grote Datingsites.

Be2 is een zeer uitgebreide datingsite, bekend van TV. 57% van de leden is vrouw beweert men daar… Maakt gebruik van een test voor partnervoorstellen.
Parship is waarschijnlijk de beste datingsite van Nederland. Ook Parship biedt een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Veel hoog opgeleiden en duidelijke website.
Lexa is een serieuze concurrent als het gaat om de beste datingsite. Ledenaantal: 1.6 miljoen. Grootste naamsbekendheid in Nederland
NieuwRelatie is wellicht een wat minder bekende datingsite. Hij is dan ook (nog) niet zo groot. Veel handige opties. Algemeen publiek. organiseert ook single feesten.

parship banner 2

Speciale Datingsites met beperkte doelgroep.

SecondLove is een datingsite alléén bedoeld voor (gebonden) vrouwen of mannen die willen vreemdgaan. Leden zijn op zoek naar overspel mogelijkheden. Inschrijven op eigen risico!
Christelijke-Datingsites.nl: een overzicht met datingsites voor gelovige, christelijke singles.

Hoger Opgeleiden Dating.

Match4me is een datingsite speciaal gericht op hogeropgeleiden (HBO, Universitair niveau). Voor alle leeftijden.
EliteDating , voorheen eDarling is ook een specifieke datingsite waar HBO’ers en academici elkaar ontmoeten.
E-Matching is ook een bekende datingsite waar hoog opgeleide singles elkaar kunnen ontmoeten. bekendste dienst voor hoger opgeleiden.
FunkyFish is een bekende christelijke datingsite waar single Christenen elkaar kunnen treffen voor vriendschap of een relatie.

Op deze pagina vind je betrouwbare en goede online dating diensten . Vergelijk de verschillende grote datingsites en schrijf je gratis in. Deze datingsites hebben vele leden en geen verborgen kosten. Dit zijn de top-datingsites van Nederland. Inschrijven kost niets, voor een volwaardig abonnement moet u wel betalen; informeer u altijd eerst over de kosten. Niet gevonden wat je zocht? Bezoek een van de vele dating startpagina’s

Vergelijken van Datingsites

Gebruik deze pagina om dating te vergelijken en voor jou de beste site uit te zoeken. Van veel relatiesites zijn ook cijfers bekend. Daten en Daten Tips voor gratis inschrijven bij een goede relatie. bedenk van te voren goed wat voor site u zoekt: wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een persoonlijkheidstest? Wilt u alleen daten met goed hoger geschoolden of alleen met bv gelovigen? Neem alle opties goed door. Het kiezen van de verkeerde site kan u op een (financiële) teleurstelling komen te staan.

Heeft u ervaring/ervaringen met of klachten over één van de genoemde sites? Laat s.v.p. een review of klacht achter in de comments van de post van de betreffende datingsite. U vindt deze door de zoek-optie rechts te gebruiken. Als u zich wilt beklagen waarderen we het als u naast de zwakke punten ook de prettige punten van een dienst zou willen aangeven. Zo blijven de reviews leesbaar en fair.

3 gedachten over “Datingsites”

 1. Ik zag dat hier een lijst was van gratis dating sites.
  Nu vroeg ik me af of wij er ook mogen tussen staan.
  “Refreeda.be” is een ECHT volledig gratis dating community.
  Niet zomaar een dating site. Net omdat er overal beperkingen zijn op de meeste “grote” sites, hebben wij besloten om een volledig gratis community te maken voor singles.

  Wat kan je er doen ?
  – Uw profiel aanmaken, alle profielvelden zijn instelbaar op “openbaar”, “privé”, of “enkel virenden” per veld
  – Uw profiel algemeen instellen op “privé”, “openbaar”, of “enkel vrienden”
  – Openbare chatroom
  – Private chatruimtes , Ieder lid kan met een ander lid onbeperkt privé berichten versturen, die automatisch in private chatruimtes worden omgezet, makkelijk als je het gesprek later opnieuw wil oppikken.Ider lid kan deze privé berichten ook zodanig instellen dat “iedereen”, “enkel vrienden” of “niemand” privé berichten kan sturen. Ook kunnen leden andere leden “blokkeren” als ze van een bepaald personen geen berichten meer wensen te ontvangen.
  – Vrienden systeem, maak vrienden, verwijder vrienden.
  – Groepen, je kan een groep aanmaken met de mensen die je het liefst hebt bijvoorbeeld. In deze groepen bevinden zich chatruimtes die enkel de leden van de desbetreffende groep kunnen zien.
  – Zoekertjes plaatsen , ook deze kan je instellen op “privé” of “openbaar”
  – Leuke plaatsen delen in de blog, zoals Hotels, terrasjes, ontmoetingsplaatsen enz.. De leden kunnen hun eigen blog posts ook bewerken of verwijderen.
  – foto galerij aanmaken, Ieder lid kan zijn eigen foto galerij maken (wel beperkt tot 50Mb per lid)

  Kortom, het is niet gewoon een datingsite, het is een dating community
  Er zitten ook geen addertjes onder het gras. Het is simpelweg volledig gratis en zal ook altijd gratis blijven.

  Groetjes
  Team Refreeda

Plaats een reactie