Match4Me Dating

Ben je hoger opgeleid, single en op zoek naar een partner met stijl, klasse of toch in elk geval ook een relevant schoolpapiertje onder de arm? Ons land kent inmiddels 4 datingsites voor hoog opgeleide singles, waarvan Match4me naar ons idee wel eens de beste zou kunnen zijn. De andere 3 zijn Parship, Elite Dating (beide een stuk duurder) en e-Matching. Inschrijven bij Match4me is gratis en kan via hun website

Dating voor hogeropgeleiden: hbo en universiteit.

Deze dating service richt zich, zoals enkele andere datingsites louter en alleen op hogeropgeleiden; dat wil zeggen minimaal Hbo afgestudeerd. Match4 me stelt dat een goed opgeleide partner een gunstige invloed heeft op je eigen carrière, en dat stellen elkaars loopbaan positief kunnen beïnvloeden. Daarbij willen vrouwen graag een partner die op zijn minst even intelligent is als zijzelf; dit vergroot de kans op intelligente kinderen.

website van match4me

Op de vraag of je liefde door intelligentie moet laten leiden kunnen wij geen antwoord geven; feit blijft dat je op deze site vele hogeropgeleide singels zult aantreffen. Vier op de tien is zelfs van universitair niveau. Na het aanmelden worden profielen naast softwarematig ook handmatig gecontroleerd. Het lijkt ons dat fakers bij voorkeur sites voor hoger opgeleiden mijden…Mocht je meer informatie hebben dan vernemen wij dat graag.

Aantal leden Match4 me: onbekend
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van een lidmaatschap bij match4me
Prijs voor 1 maand: € 17.50
Prijs voor 3 maanden: € 35 (gemiddeld € 11.67 per maand)
Prijs voor 6 maanden: € 60 (gemiddeld € 10 per maand)
Prijs voor 1 jaar € 85 (gemiddeld € 7.08 per maand)
Online sinds: 2002
Website: Match4me.nl – de datingsite voor hoger opgeleiden

*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

Contact Informatie Match4me

Maakt deel uit van MatchMedia (ook van 50plusmatch.nl)
Juliana van Stolberglaan 53
3051 CC ROTTERDAM
Telefoonnummer: 010-8700660 (elke dinsdag bereikbaar van 10:00 – 14:00)
KVK nummer: 17136160

Aanvullende Info en Kenmerken van Match4 me

– 58% van de leden heeft het HBO afgerond, ongeveer 42% is van universitair niveau.
– Datingsite specifiek voor hoger opgeleide singles
– Zeer geschikte datingsite voor studenten en net afgestudeerden, of voor hen die willen updaten (i.t.t. downdaten)
– Jong hip publiek: 34% is niet ouder dan 35 jaar oud.
– Dankzij een speciale feature kun je zien wie er wel en wie er niet actief hun profiel updaten en onderhouden.
– jouw bijdrage is welkom; je mag bloggen voor de site. Zo krijg je meer aandacht van andere singles.
– Ook in de leeftijdsgroep van mensen met een goede baan zijn er aardig wat leden: De groep 35 t/m 45 jarigen vormt dertig procent van het totale ledenbestand.
– Er is een app beschikbaar, dus je kunt ook via je GSM daten, bv in de trein. Je berichtjes kun je overal lezen.

Dating sites in de categorie “Opleiding” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een niveau hebben wat betreft opleiding. In dit geval is de service gericht op minimaal hbo- en wo afgestudeerden.

Single Reizen voor Hoger Opgeleiden

Is online daten niet je ding, dan zou je eens kunnen denken aan een single reis voor hoger opgeleiden. Je gaat dan met een groep HBO+ singles op vakantie, of op verre rondreis. Villavibes is een reisorganisatie die single weekenden en reizen voor hoog opgeleide singles aanbiedt. Met hen kun je gaan surfen, hiken, wielrennen, of gewoon een zonvakantie op Ibiza beleven.

Ook ANWB Single Reizen biedt dit soort reizen aan, maar zij hebben ook verre rondreizen voor singles naar schitterende bestemmingen. Bijvoorbeeld naar IJsland, Zuid-Afrika, Jordanië en de Westkust van de Verenigde Staten.

Ervaringen met Match4me gevraagd

Heb jij ervaring met de diensten van Match4 me? Ben je lid geweest of doe je nog steeds aan internetdating via deze site? We zijn erg benieuwd hoe het bevalt! Heb je veel singles in het echt ontmoet of hebben hoger opgeleiden de neiging het vooral bij chatten te houden en durven ze minder snel een echte fysieke date te organiseren? Of is het juist andersom en haken lager opgeleiden af als ze voor een drankje worden uitgenodigd? Laat als je wil een zelfgeschreven review achter hier onder! Mocht je klachten hebben dan vernemen we die ook graag, dan kunnen we eventueel onze recensie aanpassen.

3 gedachten over “Match4Me Dating”

 1. hoi ik ben een jongen en zoek een meisje van 11t/m 13
  ik woon in Zuid Holland en ik zou het leuk vinden als er iemand voor me kan zijn als ik niet zo lekker in me vel zit tot ziens (noemde trouwens Yoshi)

 2. Hoi ik ben een jongen van 12.
  Warrig haar.
  Blauw groene ogen.
  164 cm.
  Heb een gluten chocolade tomaten allergie.
  Goed in voetbal.
  En ben op zoek naar een leuke meid van 12/13.

Plaats een reactie