BrandDating

BrandDating is een site die het je mogelijk maakt een aantal merken te selecteren, en op basis van die merken word je dan gematcht met een geschikte partner. Ze schrijven: “Merken zijn ideaal om jezelf te profileren en het is veel leuker dan jezelf omschrijven met woorden zoals “spontaan” en “sportief”. Daarmee hebben ze wel een punt natuurlijk.
Deze datingsite is bedacht en gelanceerd in 1999, en na een succesvolle start gevolgd door een rustigere periode is deze site weer helemaal terug van weggeweest!

Bij je inschrijving word je gelijk gevraagd 25 merken te selecteren die iets over jou of je aanstaande date vertellen. Deze zijn verdeeld in 5 categorieën: 

 1. Merken die jij geweldig vindt
 2. Merken die jij vreselijk vindt
 3. Merken die je graag bij je date ziet
 4. Merken die je liever niet bij je date ziet
 5. Merken om samen te doen

Om het je makkelijk te maken heeft Branddating.nl een groot aantal merken met bijbehorende icoontjes verzameld, die ook nog eens uitgesplitst worden in verschillende categorieën. We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen!

Aantal leden: onbekend
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: onbekend
Profielen bekijken bij gratis registratie: onbekend
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: Onbekend
Online sinds: 1999
Website: Branddating
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

Dating sites in de categorie “Lifestyle” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die er een bepaalde Lifestyle op na houden. Dit is bij deze website niet echt het geval, maar het leek ons het best om BrandDating.nl onder de categorie Lifestyle te plaatsen.

1 gedachte over “BrandDating”

 1. Ik ben sinds 2 maanden lid van BrandDating. Na aanvankelijke scepsis (ik HOU helemaal niet van dure merkkleding!!!!!) zag ik al vrij snel dat het helemaal niet per se om DURE (kleding)merken gaat. Want de PvdA, Javier Guzman, de HEMA en de VPRO (om er es een paar te noemen) zijn OOK merken!
  Echt leuk en vooral het invullen van de profielen vond ik een leuke bezigheid die me meer inzicht in mezelf verschafte dan ik dacht!!!
  En ja hoor…al 2 heeeeeele leuke dates gehad. Met 2 verschillende jongens. Eén van hun….daar heb ik a.s. vrijdag mijn derde date mee. En je weet wat ze zeggen over de derde date….::)))
  Dus wat mij betreft: duidelijke aanrader deze nieuwe speler op de internet-dating markt. En dan nog helemaal GRATIS ook!

Plaats een reactie