Pepper trakteert leden op gezellige mini-date bij Bagels & Beans

Datingsite Pepper weet zich altijd net even wat anders neer te zetten dan oudgedienden Relatieplanet en Lexa, en komt ook in de herfst met een leuke actie voor haar leden. Pepper trakteert hen namelijk op gezellige mini-date bij Bagels & Beans. Dit geldt voor nieuwe betalende leden, maar je kunt je ook gewoon alleen gratis inschrijven.

pepper websiteVan je laptop of tablet een date in het ‘echte leven’: met de Pepper-functie JustCoffee was een real-life afspraakje al in een handomdraai geregeld. Maar Pepper maakt het nu nog simpeler om snel af te spreken met een van je matches, om te zien of het face-to-face ook klikt. De komende maanden trakteert de datingsite nieuwe betalende leden op een gezellige mini-date bij Bagels & Beans.

In de eigentijdse horecagelegenheden van Bagels & Beans in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en nog 50 vestigingen in andere steden verspreid over ons land kunnen leden elkaar ontmoeten. De ideale gelegenheid om te zien of er ook in het echte leven een klik is.
Na een gratis inschrijving kun je zelf bepalen of je betalend lid wilt worden. Wat kost Pepper dan? vraag je je misschien af. Een full-membership kent de volgende kosten:

€9,95 per maand bij zes maanden
€15,00 per maand bij drie maanden
€25,00 per maand bij een maand

Hiermee behoort Pepper zeker niet tot de duurdere datingsites. En wil je meer uit een lidmaatschap halen dan bijvoorbeeld bij een Relaiteplanet of LExa, ben je bij hen aan het goede adres. Acties als de Bagels & Bean date zijn bij Pepper schering en inslag.

Pepper biedt naast online dating ook offline plezier

Omdat Nederland bij de introductie van Pepper al tal van datingsites kende probeert de site zich te onderscheiden door de single niet alleen onlimne maar toch vooral ook offline nieuwe mensen te laten leren kennen. Zo was Pepper al aanwezig op het zomerse muziekfestival Edelwise , organiseert het culinaire diner-dates en romantische filmavonden. Ook de opbouw van je dating-profiel is bij hen totaal anders dan je gewend bent van traditionele datingsites. Daten moet een visueel feestje worden!

Ter begeleiding kwam datingsite Pepper ook met een nieuwe televisiecampagne, die je hier onder kunt bekijken. (Dit is inmiddels offline helaas).

Love to Date? Probeer Pepper gratis inschrijven. Als je al ervaringen hebt met deze website, of op mini-date bent geweest en je iets wilt delen met de andere lezers van dit blog kun je hier onder een reactie achterlaten.

Plaats een reactie