E-Matching: Dating voor Academici en Hogeropgeleiden

E-Matching is dé datingsite voor beter opgeleiden van HBO- en Universitair niveau. Voor de doelgroep (Academisch, hbo en mbo+) is e-Matching.nl samen met concurrent Match4me de beste plek om een partner te vinden. Ematching is in 1998 opgericht door de broers Jasper Jan en Thomas de Konink, en was een van de eerste betaalde datingsites van Nederland.

Op e-Matching schrijven zich jaarlijks circa 60.000 hoger opgeleide singles in. Daarmee is e-Matching de grootste datingsite voor hoger opgeleiden. Inschrijven is gratis.

Het kosteloze lidmaatschap

Met een kosteloze inschrijving kun je al zoeken naar singles die bij je passen en foto’s bekijken; je kunt alleen geen berichten sturen, dus contact leggen gaat lastig. Voor vrouwen geldt dit minder: zijn zijn drie dagen lang helemaal gratis lid (vroeger was dit trouwens drie weken) en kunnen wél contact opnemen met mannen. Dus als je een beetje mazzel hebt…

e-Matching index

Een gratis inschrijving is geheel vrijblijvend; er is geen verplichting tot een betaald abonnement. Als je je inschrijft kun je gratis reageren op leden die jou benaderen, hier is dus ook geen abonnement voor nodig. Verder krijg je passende profielen via je email binnen. Daarnaast heb je met een gratis inschrijving ook al toegang tot alle profielen. Mocht je uiteindelijk besluiten lid te worden dan kan dit al vanaf 8,33 euro per maand. Van alle sites voor hoger opgeleiden (Match4me, Parship en eDarling (tegenwoordig EliteDating,red.) blijkt eMatching zeer schappelijk geprijsd.

e-matching banner

De site is ook actief op Twitter; wil je de tweets van e-Matching lezen volg je @ematching. Ook hebben ze een eigen Facebookpagina, deze vind je hier.
Op deze Facebook pagina staan verschillende berichten; datingcoach Irma Ellen Maat behandelt er om de zo veel tijd een bepaald dating-gerelateerd thema. De datingcoach heeft ook een filmpje gemaakt waarin ze uitlegt hoe je redelijk efficiënt online kunt daten, en waar je zoal op moet letten. Bekijk onderstaande video, de adviezen zijn niet per sé alleen van toepassing op een site voor hoog opgeleiden:

Kosten e-Matching

Prijs voor 1 maand: € 19,95 (doorlopend)
Prijs voor 3 maanden: € 49,95 euro (gemiddeld € 16,65 per maand)
Prijs voor 6 maanden: € 79,95 euro (gemiddeld € 13,33 per maand)
Prijs voor 9 maanden: € 99,95 euro (gemiddeld € 11,11 per maand)

Moeite met contact leggen? Tegen een extra betaling van 33,95 kun je hulp krijgen bij het samenstellen van je profielteksten en -foto’s. Hoe populair zijn datingsites nog? Nu er zoveel apps zijn die concurreren. e-Matching blijft vanwege de precieze doelgroep wel relevant. Daarbij heet e-Matching ook een app ontwikkeld.

Contact Informatie

Postadres: Focus Internet t.a.v. e-Matching – Postbus 611 – 6500 AP Nijmegen
Vestigingsadres: Plein 1944 nr. 73 – 6511 JE Nijmegen
KVK nummer: 10145368. www.e-matching.nl

Ervaringen met e-Matching

Als je een eigen recensie wilt geven over deze dienst dan houden we ons van harte aanbevolen. Hier onder heb je de gelegenheid jouw ervaringen neer te pennen. Een alternatief voor e-Matching is bijvoorbeeld Parship of Match4me.

1 gedachte over “E-Matching: Dating voor Academici en Hogeropgeleiden”

  1. Architecte, 53 jaar, 3 kinderen, randstad

Plaats een reactie