Liefde voor The Undead: Zombie Dating

In de categorie: Zinnige onzin: Er waren al datingsites voor o.a. boeren, rijken, mooie mensen, merkfanaten; nu kan er ook “zombies” aan dit rijtje worden toegevoegd. De site maakt onderscheid tussen snel- en langzaam bewegende zombies, of zombies die zich überhaupt niet meer kunnen verplaatsen omdat ze te veel ledematen missen.

Verder kun je kiezen of je een verse of rottende zombie wilt daten.  Op de site zombieharmony.com kun je rustig door de profielen rondkijken op zoek naar een lekker hapje Volgens de grappige succesverhalen heeft de dating site al vele gelukkige zombiestellen voortgebracht! Mocht je zelf geïnteresseerd zijn: helaas valt in de disclaimer te lezen dat deze site voor zombies ONLY is. Men raadt aan op weg naar een eventuele date een baseball bat of breekijzer mee te nemen, omdat je undead afspraakje nog wel eens de neiging heeft verder te willen gaan dan jij op jullie eerste date 🙂

Zombie Revival

Zombies zijn populair. Rond Halloween, dat ook steeds populairder wordt in ons land, is een zombiekostuum een van de favoriete uitdossingen. Ook de Televisie-serie The Walking Dead, nu bezig aan haar tweede seizoen, heeft de interesse in de ondoden weer doen toenemen. Vanaf februari 2012 worden er weer nieuwe afleveringen uitgezonden. Het derde seizoen van deze succesvolle Amerikaanse serie is al bevestigd. Ook zombiefilms hebben een groot publiek: de bekendste zijn Shaun of the Dead, 28 Days Later, Zombie Planet en 28 Weeks Later. Een volledige lijst met titels en jaartallen kun je hier lezen.

Misschien heb je al eens een date met een soort zombie gehad; iemand die geen woord weet uit te brengen en wat moeilijk beweegt is er zeker mee te vergelijken.

3 gedachten over “Liefde voor The Undead: Zombie Dating”

  1. goeiavond;de;heer;jsvanderwansem;ze;willen;van;jou;een;daten;zombies;vragen;de;groetjesvan;monicachi

  2. hallo;en;goeieavond;meneer;jvanderwansem;ik;heb;voor;goed;nieuws;jij;wilde;zo;graag;zombie;daten;met;iemand;toch;nou;van;mij;wel;de;groetjesvan;monicachi

  3. hey;rare;blonde;zombie;jsvanderwansem;jij;houd;nu;van;zomie;daten;de;groetjesvan;monicachi

Plaats een reactie