50plusMatch

Een datingsite voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een date, relatie of gewoon vriendschap. Bent u single, 50plusser en eventueel hoger opgeleid? Dan is 50plusmatch echt wat voor u. Het is een sterke, eenvoudige datingsite die doet wat het moet doen: laagdrempelige internetdating aanbieden.

Zo kunt u eenvoudig leuke single dames of heren ontmoeten; eerst online, en als het klikt in het echt. lees verder voor een uitgebreide beschrijving van 50plusmatch.nl, of schrijf u gelijk gratis in.

De facts & figures pagina geeft u een leuk overzicht van cijfers die betrekking hebben op senioren dating. Wist u bijvoorbeeld dat in 2050 ongeveer 40% van de Nederlanders 50 jaar of ouder is? Bij een gratis lidmaatschap kun je aan 10 daters per dag je interesse kenbaar maken. Ook leuk: op de site vind je een link naar een Netwerk reportage over de site. De website is redelijk eenvoudig opgezet, en inschrijven is gratis. U kunt ook een eigen blog schrijven en laten lezen aan de andere leden.

website 50plusmatch

Aantal leden: onbekend, de laatste maand zijn er 3000 bij gekomen. (41% Man 59% Vrouw)
Gratis registratie: ja, aanmelden kost niets
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van het betaalde Lidmaatschap:
Abonnementsgeld voor 1 maand: € 17.50
Abonnementsgeld voor 3 maanden: € 35 (gemiddeld € 11.67 per maand)
Abonnementsgeld voor 6 maanden: € 60 (gemiddeld € 10 per maand)
Abonnementsgeld voor 1 jaar € 85 (gemiddeld € 7.08 per maand)
Qua prijzen is dit een relatief goedkope datingsite.
Online sinds: 2006. Daarmee de oudste serieuze vijftig plus datingsite in Nederland
Website: 50plusmatch.nl

*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site. 50plusmatch is echter een nette datingsite die geen trucjes uithaalt wat betreft abonnementsprijzen.

Contact Informatie 50plusmatch

50plusmatch is onderdeel van MatchMedia
Adres: Juliana van Stolberglaan 53
3051 CC Rotterdam
Telefoonnummer: 010-8700660 (elke dinsdag bereikbaar van 10:00 – 14:00)
KVK inschrijving: 17136160

50plusmatch in het kort:

– Datingsite gericht op 50plussers, ouderen en senioren. Meer reviews over 50plusmatch vind je hier.
– Zeer eenvoudige, toegankelijke en laagdrempelige site. Voor iedereen te snappen.
– Overschot aan oudere dames.
– Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.
– Lid van Thuiswinkel Waarborg en daarmee vertrouwd.
– Internetdaten kan tegenwoordig ook via uw mobiele telefoon met 50plusmatch.
– Veel hoger opgeleide single en actieve oudere mannen en vrouwen.
– Kom direct in contact met duizenden gelijkgestemde singles
– Weinig tot geen fakers. Fake profielen vindt u hier sowieso niet.
– Dermate succesvol dat de datingsite inmiddels ook in andere landen actief is: België, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

Dating sites in de categorie “Leeftijd” richten zich voornamelijk op personen die contact of een relatie zoeken of willen daten met mensen die een zekere leeftijd hebben. In dit geval is de service gericht op de leeftijd 50+.Er is bewust voor gekozen 50plusmatch.nl geen senioren datingsite te noemen. Vijftig plussers worden niet graag zo genoemd. Een datingsite voor een nog oudere doelgroep bestaat op dit moment echter nog niet.

Ervaringen met 50plusmatch of andere sites voor oudere singles

Heeft u ervaring met de datingsite 50plusmatch? We horen graag hoe deze dienst u bevallen is en wat de sterke en zwakke punten van deze datingsite zijn. Laat indien mogelijk ook weten of u al eens op een andere site ingeschreven hebt gestaan en waar in beide sites van elkaar verschillen. Zijn er datingsites voor senioren die u eerder zou aanraden of juist afraden?

Internetdaten oudere singles anders dan de jongere generatie, of heeft online dating verder weinig met leeftijd van doen? We zijn benieuwd naar uw review over 50plusmtach.nl; deze kunt u hier onder achterlaten. U kunt zich hier gratis inschrijven bij deze website.

Kennismaking voor 50plussers

Naast datingsites als 50plusmatch zijn er ook sites waar kennismaking meer centraal staat. De bedoeling is om leuke dingen te gaan doen met 50plussers die bijvoorbeeld dezelfde interesses hebben. Voorbeelden van dit soort sites zijn Max Meeting Point (lidmaatschap Omroep Max wel vereist), Gewoon Vriendschap, Actief 50 en NMLK 50+.

2 gedachten over “50plusMatch”

  1. leeftijd speelt geen rol zou je eigenlijk moeten zeggen

Plaats een reactie