Date in the Dark

Een goede film kijken en op hetzelfde moment leuke singles leren kennen: een ideaal avondje uit voor de filmliefhebbende vrijgezel, dachten wij. Een bekende Utrechtse bioscoop maakt het mogelijk.

Dansen, Daten en Film in het Louis Hartlooper.

Vanaf deze maand zal het Louis Hartlooper Complex (Utrecht) één woensdagavond per maand in het teken laten staan van ontmoeting, film en gezellige kennismakingen. Na de vertoning van een dansfilm staan een natje en een droogje klaar. Ook kan er gedanst worden onder begeleiding van een tangodanseres. Real life dating en een prima film. Tango ervaring is vast niet nodig.

Kijk voor data en kosten van Date in the Dark op www.hartlooper.nl bezoek de website
Eerstvolgende edities: 12 november, 17 december en 21 januari. Onlangs werd in de media gemeld dat Utrecht dé stad is met een overschot aan hoog opgeleide single vrouwen. Wellicht is het voor hen zeker een goed idee aan een bioscoop date avond mee te doen.

Ook in andere grote steden hebben vrouwen te kampen met een tekort aan hoger opgeleide mannen. Vooral in de universiteitssteden en gemeentes met een hogeschool komt dit probleem voor.

Arthouse / Filmhuis

Het Louis Hartlooper draait doorgaans voornamelijk films die niet in de grote Pathé bioscopen te zien zijn; het is meer een filmhuis. Met de dating service probeert de arthouse cinema vermoedelijk nieuw publiek te trekken. Je vindt het complex op Ledig Erf in Utrecht.

Als je al eens deelgenomen hebt aan de Date in the Dark avond lezen we natuurlijk graag je ervaring terug in de reacties. Is het niet lastig iemand te leren kennen terwijl er een film gedraaid wordt? Of komt dit tijdens de aansluitende dansavond helemaal goed? Ook andere ludieke dating evenementen zijn uiteraard welkom.

Plaats een reactie