YesNoMayB

Een zeer leuke dating service voor de dater die internet en flirten op een intelligente manier combineert. Via het “FaceSpin-systeem” krijg je in razende vaart potentiële date-kandidaten voorgeschoteld. Op basis van hun uiterlijk en enkele korte uitspraken die naast de fotos staan bepaal je of je hen een “yes”, een “no” of een “mayb” toekent.

Je eigen balboekje: het date-boek

Al deze informatie wordt opgeslagen in je dateboek, een soort overzicht. Als een persoon jou dezelfde status heeft toegekend als jij hem/haar worden jullie daarvan op de hoogte gebracht. Erg leuk systeem om snel een selectie te maken; het leert zogezegd je “smaak” kennen. De profielen zijn uiteraard veel uitgebreider dan alleen een foto en wat uitspraken. Inschrijven is gratis. Zonder in te schrijven kun je al flink wat profielen zoeken en zien.

Aantal leden: onbekend
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: € 35.00
Online sinds: 2007
Website TIP: Relatieplanet.nl
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site. YesNoMayBe dating is een van de oudere datingsites van Nederland; het design is de laatste jaren helaas niet mee ontwikkeld; de lay-out doet wat ouderwets aan. Het gaat uiteindelijk om de foto’s dus dit zegt niet alles natuurlijk.

Dating sites in de categorie “Algemeen” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een bepaalde religie aanhangen. In dit geval is de service niet gericht een bepaald soort mensen, behalve dan dat zij daters graag op het uiterlijk af laten gaan.

Ervaringen met YesNoMayBe

Tegenwoordig zijn er meer datingsites die een soort hot-or-not feature in hun site hebben ingebouwd, naast de normale werkwijze van profielen bezoeken et cetera. Is YesNoMayBe hier mee niet ene klein beetje overbodig geworden? Als je in het verleden of heden gebruik hebt gemaakt van deze service horen we graag je feedback!

Is er bijvoorbeeld nog een gezonde aanwas van nieuwe leden of stroomt het bestand langzaam leeg? Zijn over het algemeen alleen jongere singles hier lid (jongeren zouden meer met uiterlijk bezig zijn) of zijn er op YesNoMayBe ook voldoende oudere vrijgezellen actief? We horen het graag van je.

Plaats een reactie