Tijdelijke Actie bij NieuweRelatie.nl: 3 dagen gratis daten

In navolging van datingsite Lexa heeft nu ook nieuwerelatie.nl een leuke kennismakingsactie. Deze actie is tijdelijk, en alleen dit weekend geldig! Wat is de bedoeling? Bij een gratis inschrijving mag je aankomend weekend 3 dagen volledig gratis daten op Nieuwerelatie.nl De actie geldt dus voor 11 t/m 13 oktober 2013, dus wees er snel bij. Eerst dien je je gratis in te schrijven.

Nieuwerelatie.nl is een zogenaamde algemene datingsite, dus één die niet op een bepaald deel van de singles mikt, zoals hoger opgeleiden of ouderen. Nieuwerelatie is een relatief goedkope datingsite; een betaald abonnement is er al vanaf een kleine 6 euro per maand. OP de startpagina van de website kun je gelijk al zien wat er zoal op de site rondloopt, als je enkele zoekcriteria invult. De site werkt uitsluitend met gecontroleerde profielen.

Kosten NieuweRelatie

Als je besluit na de 3 dagen actie een vast abonnement te nemen zijn dit de Kosten van Nieuwerelatie (betaald lidmaatschap cq volledig lidmaatschap):
Prijs voor 1 maand: € 14,99
Prijs voor 3 maanden: € 29,99 (gemiddeld €9,99 per maand)
Prijs voor 6 maanden: € 44,99 (gemiddeld €7,50 per maand)
Prijs voor 1 jaar: € 69,99 (gemiddeld €5,84 per maand)
Ook opties om 1 week volledig lid te zijn voor 5 euro; zelfs betalen per bericht is mogelijk, dit kost dan € 0,80. Betalen kan per SMS of telefoon. De datingsite geeft geen korting of kortingscodes uit, maar hoopt met zo’n 3 dagen gratis daten actie nieuwe leden te werven.

Momentele zijn er ene kleine 10.000 mannen en vrouwen lid van deze site. De meerderheid is man, ongeveer 6 op de 10 leden is van het mannelijk geslacht. Daarmee is Nieuwerelatie.nl geen uitzondering. Nieuwsgierig geworden en wil je dit weekend nog op zoek naar leuke dates? Schrijf je dan gratis in.

Je kunt hier onder reacties kwijt over deze datingsite. Wat vind je van deze actie? Vind je dat de dating branche over het algemeen genoeg gratis en/of kortingsacties houdt? Zijn de prijzen redelijk? We lezen het graag.

Plaats een reactie