Be2 Dating: bekend van TV

be2 was een van de grootste en snelst groeiende online relatiewebsites ter wereld. Be2 brengt partners samen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het dating bedrijf is opgericht in 2004 door Dr. Robert Wuttke en heeft haar hoofdkantoor in Luxemburg. Inmiddels is de datingsite be2.nl aanwezig in 36 landen en op alle 6 continenten. Door middel van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest ontvangt ieder be2 lid een persoonlijk profiel. 56% van deze datingsite is vrouw, ook een leuk weetje.


Dit profiel wordt vergeleken met de profielen van andere leden. be2 stelt vervolgens potentiële partners voor die bij elkaar passen. Dit is het bijzondere van de service: leden hoeven niet zelf te zoeken (kan wel) maar krijgen partner aanbevelingen.

Direct vanaf de start kende be2 een ongekende groei. Be2 heeft momenteel 230 werknemers uit 44 landen en meer dan 16 miljoen geregistreerde leden wereldwijd. 20.000 nieuwe leden sluiten zich dagelijks aan bij be2. De relatiesite heeft in Nederland binnen twee jaar een sterke positie verworven in de datingmarkt. Inschrijven is uiteraard gratis, en doet u hier

Een datingprofiel is kosteloos

Een profiel aanmaken is gratis en u kunt gelijk op jacht naar leuke vrijgezellen. Ook de test mag u zonder daarvoor te hoeven betalen doen. Voor een vol abonnement, waarbij u van alle functies gebruik kunt maken kost wel geld:
-Kosten voor 1 maand zijn € 39.95
-Kosten voor 6 maanden: € 179,40 (dat komt neer op gemiddeld € 29,90 per maand)
-Kosten voor een geheel 1 jaar: € 358,80 (gemiddeld € 358,80 (dat is gemiddeld € 29,90 per maand)

Contact Info

Hoofdkantoor be2 S.à.r.l.
291, Route d’Arlon
L-1150 Luxembourg

Profiel Verwijderen / Abonnement opzeggen

Be2 Profiel verwijderen: Opzeggen en afmelden kan via de volgende methodes: een brief aan: Be2 S.a.r.l. Klantenservice / Opzegging, 291, Route d’Arlon, L-1150 Luxemburg, Luxemburg. Ook kunt u dat doen per email: klantenservice@be2.nl. Houd er rekening mee dat u op zijn minst veertien dagen voor uw huidige overeenkomst afloopt opzegt. Een abonnement wordt automatisch verlengd met de wettelijk toegestane periode.

Het mag duidelijk zijn dat Be2 tot de duurdere datingsites behoort, samen met Parship en Elite Dating. Betalen kan per incasso of ideal. Helaas kunt u niet met uw mobiel daten bij Be2. Check voor de zekerheid de actuele prijzen van deze dienst; deze wijzigen nogal eens en wij hebben niet de tijd deze post steeds up to date te houden.
Uitschrijven kan per email of per fax. Let op dat u dit op tijd doet als u het dating abonnement stop wilt zetten.
We zijn benieuwd naar jullie ervaringen met Be2.nl, laat ze svp achter in de comments hieronder. Ook aanvullende informatie is altijd gezocht.

3 gedachten over “Be2 Dating: bekend van TV”

  1. ik zou best een vriend willen maar een jongen wil nooit mij, ik val op jongens jij ook kijk dan even op mijn account

  2. Terrible website Fake profile, photos and messages Very difficult to cancel subscription DON’T even try it!!!

  3. Ben zeer tevreden met deze vorm van online dating, na eerder wat andere sites vergeefs geprobeerd te hebben.

Plaats een reactie