Second Love Dating: voor Vreemdgaan en overspel.

In 2008 is de nieuwe datingsite Second love gelanceerd op de Nederlandse markt. Secondlove is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen en op zoek zijn naar een slippertje en willen vreemdgaan.

Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven. Het aantal bezoekers op Secondlove.nl stijgt dan ook flink.

Behoefte aan spanning?

De site is inmiddels 3 jaar actief en heeft al veel gebonden vrouwen en mannen spannende contacten bezorgd. De dienst is handig ingesprongen op de groter wordende seksuele behoeften en hang naar spanning van de Nederlanders.

second love website

Second love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden. Een onschuldige flirt of een daadwerkelijke date behoren allemaal tot de mogelijkheden bij Secondlove

Privacy en kwaliteit staan hierbij voorop. Voor een discreet avontuurtje met een minnaar of minnares ga je voortaan naar SecondLove!

Een groot deel van de leden bestaat uit getrouwde mensen bij wie de sleur in het liefdesleven is geraakt. Zij zoeken discrete spanning buiten de deur. Het aanmelden bij de site kost u niets. De site vertrouwt er op dat u netjes en discreet omgaat met de nieuwe contacten die u er legt. Bedenk dat vrijwel iedereen iets te verbergen heeft, en gedraag u daar ook naar.

secondlove banner

Schrijf je hier gratis in: Ook zin in een avontuur?

SecondLove ervaringen

Als je de stoute schoenen al eerder hebt aangetrokken en lid bent (geweest) van deze website, lezen we graag je ervaringen met de dienst in de reacties. Heb je complimenten of juist klachten over deze site? Laat het ons weten.

Heb je er veel getrouwde heren of dames ontmoet, of vond je veel profielen fake overkomen? Hoe is het gesteld met het aanbod en het aantal reacties dat je kreeg. Had je het idee volledig anoniem en veilig te zijn op deze datingsite? Laat je review achter in de commentsectie. Op het TROS Radar forum is een groot topic over erotische dating en nepprofielen.

Aan een volledig abonnement zijn kosten verbonden; u kunt echter eerst op uw gemak de site en de mogelijkheden bekijken met een proefinschrijving. Een minpunt van deze site is dat er aanzienlijk meer mannen dan vrouwen lid zijn; werk dus aan uw profiel en presentatie.

Mocht u informatie hebben over de kosten van Secondlove overspel dating vernemen we die graag van u.

3 gedachten over “Second Love Dating: voor Vreemdgaan en overspel.”

  1. Sinds 2 maanden ingeschreven en geen spijt van gekregen. Contact gehad met 2 dametjes zover. Valt best mee met man/vrouw verhouding je moet wel een beetje vlotte ‘babbel’ hebben maar dan heb je ook wat

  2. Mij bevalt het tot nu toe erg goed. Wel erg veel keuze natuurlijk maar dat is alleen maar goed!!! 😉

Plaats een reactie