WAYLF

“What are you looking for” is een relatief kleine Christelijke ontmoetings/ datingsite. Zij vinden het belangrijk dat christenen onderling relaties aanknopen, omdat het vaak lastig is een relatie tussen een gelovige en een niet-gelovige stand te laten houden. Site was tamelijk basic; wellicht dat achter het inschrijfformulier meer te beleven is. Mocht je meer info hebben over deze christelijke datingservice horen we dat graag in de comments.

Op de voorpagina is te lezen dat daten er 100% gratis is, dus dan gaan we er van uit dat je ook na een inschrijving niets hoeft te betalen. WAYLF maakt onderdeel uit van kruislinks.nl, een verzamelplek voor christelijke kwaliteitspagina’s.

voorpagina waylf.nl

Leeftijd

Uitgangspunt van WAYLF: “Vind een partner met dezelfde prioriteiten, normen en waarden.” Leuk aan deze site is dat je niet per sé 18 jaar of ouder hoeft te zijn. 16- en 17jarigen zijn, mits zij toestemming hebben van de ouder, welkom op deze datingsite. Enigszins apart is dat wel, aangezien op de voorpagina staat: “Gratis christelijke datingsite voor volwassenen”. Jammer is dat je zonder registratie weinig kunt zien hoe deze datingsite werkt. Ze hadden wel wat screenshots of het een en ander over hun werkwijze kunnen plaatsen. Misschien kunnen de leden die dit lezer er meer over vertellen?
 
Aantal leden: onbekend
Gratis registratie: onbekend
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: gratis
Online sinds: 2006
Website: WAYLF
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site voordat je je inschrijft.

Gewone Datingsites

twee artikelen eens lezen.

Dating sites in de categorie “Religie” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een bepaalde religie aanhangen. In dit geval is de service gericht op Christelijke en gelovige mensen. Naast WAYLF hebben we ook een bespreking geschreven over een datingsite voor Moslims; deze kun je hier lezen. Mocht je geregistreerd staan bij What Are You Looking For dan vinden het we het erg leuk als je ons wat meer over deze site kunt vertellen. Wat zijn de sterke en wat zijn de zwakke punten? ZIjn er andere (betere) datingsites voor jonge christelijke singles?

Plaats een reactie