TV Programma Daten in het Donker

Vanavond voor het eerst op televisie, maar hier nog niet genoemd: De nieuwe datingshow Daten in het Donker.

Dit schijft RTL op hun site: “Kun je verliefd worden op iemand zonder hem of haar gezien te hebben? Dat is de grote vraag in het nieuwe, spannende programma Daten In Het Donker, dat je vanaf maandag 6 april bij RTL 5 kunt zien. Zelf Daten? Schrijf je gratis in bij één van de betrouwbare datingsites

Elke week wonen drie vrijgezelle heren en drie single dames gescheiden onder één dak. Ze delen één gezamenlijke ruimte: de Donkere Kamer. Hier leren zij elkaar in het pikdonker beter kennen door slechts te luisteren, te voelen én te ruiken.

Wanneer de gevoelens van de dates wederzijds zijn, zien zij elkaar kort in de spotlight in de Donkere Kamer. Na deze onthulling kunnen de twee ervoor kiezen elkaar in het volle daglicht te ontmoeten of niet. En ja, wat weegt dan zwaarder, het innerlijk of het uiterlijk?”

Het programma Date in het Donker wordt gepresenteerd door Renate Verbaan en zal, hoewel op verschillende tijdstippen uitgezonden, gaan concurreren met het Dating programma Eddy Zoey’s Take me Out, dat ook elke werkdag op RTL5 te zien is, maar tot nog toe geen hoge kijkcijfers wist te scoren. Op de website van RTL kun je al enige kandidaten ontmoeten. De namen van de kandidaten van Daten in t donker zijn: Nuri (leeftijd 24), Nikki (21), Jeanique (24), Adrian (23), en Miranda (25). Dating in t donker.

Op zoek naar een date waar je wel gelijk het uiterlijk van weet? Schrijf je gratis in bij één of meer van de betrouwbare datingsites