AyPa-Dating

Door Anne-Marie |

Deze datingsite is gericht op mensen met een functiebeperking. Daters zonder handicap zijn uiteraard ook welkom. De oprichters zijn tot het initiatief Aypa-Dating gekomen naar aanleiding van hun ervaringen op reguliere datingsites. Privacy hebben ze hoog in het vaandel staan; zonder registratie is het browsen door de profielen bij Aypa niet mogelijk. Andere bekende datingsites voor mensen met ene beperking zijn DateSpecials.nl, InvalidenDating.nl en Handicap-Dating.nl ()
Op al deze sites vind je mensen met een lichamelijke of geestelijke functiebeperking. Uiteraard zijn op de meeste sites singles die geen handicap hebben welkom. Een andere datingsite voor mensen met een handicap is gehandicaptendating.nl

UPDATE: Aypa-Dating bestaat helaas niet meer. Een uitstekend alternatief is datingsite Parship.nl. Een datingsite die mensen koppelt op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest. (gratis inschrijven) Heb je een beperking en ben je opzoek naar vriendschap of leuke date?
Handicap-dating.nl is DE datingsite van Nederland, opgezet door en voor mensen met een beperking. Alles overzichtelijk in een goed opgezet en betrouwbaar datingsysteem.

Je hebt op de homepage de mogelijkheid het lettertype en/of het contrast te veranderen. AyPa Dating organiseert ook bijeenkomsten en feesten.

Aantal leden: onbekend
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: € 24.95
Online sinds: onbekend
Website: www.aypa-dating.com. Update: helaas offline. alternatief: gehandicaptendating.nl (niet getest door ons)
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

Dating sites in de categorie “Beperking” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een bepaalde beperking of handicap hebben. In dit geval is de service gericht niet gericht op een specifieke beperking.

Topics: Beperking | 3 Comments »

3 Responses to “AyPa-Dating”

 1. ROBIN
  4:33 pm on December 31st, 2009

  HOI IK BEN ROBIN,

  OP ZOEK NAAR EEN LIEVE VRIENDIN,INTERESE?
  GRT ROBIN.

 2. Handicap-Dating.nl
  9:09 pm on December 6th, 2010

  Heb je een beperking en ben je opzoek naar vriendschap of leuke date?
  Handicap-Dating.nl is DE datingsite van Nederland, opgezet door en voor mensen met een beperking. Alles overzichtelijk in een goed opgezet en betrouwbaar datingsysteem.

 3. johnathan
  1:51 pm on June 26th, 2011

  Goeje dag.
  Ik ben graag op zoek naar een maatje en een vaste relatie.maar zou ook wel meer infor matie over jullie willen hebben.

Comments

 • Categorieën:

 • Tags:

 • Laatste Comments:

 • internetdaters.nl is onderdeel van RNG Media, KVK 52218236, Arnhem | Cookie- & Privacyverklaring | Disclaimer