Gay Parship Dating

OP zoek naar een echte, duurzame relatie met iemand van het eigen geslacht? De meeste gay datingsites worden overspoeld door mannen die veelal op zoek zijn naar seks en wisselende contacten. Voor hen die hier niet van gediend zijn is er nu een serieuze betrouwbare, zij het wat prijzige datingwebsite.

Gay Parship: gay dating voor zowel homo’s als lesbiennes.

Een datingsite die zowel homo als lesbiennes met elkaar in contact brengt. Deze site is actief in acht Europese landen, te weten: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje en Engeland. ook zeer geschikt voor Belgische homo’s en lesbo’s dus. De site biedt een uitgebreide persoonlijkheidstest aan, dat hen helpt je nauwkeuriger te matchen. Bezoek de website van Gay Parship en schrijf je vrijblijvend in.

Wat ook mooi is: als u na afloop van uw PARSHIP premium-lidmaatschap van zes maanden niet met minstens tien leden in contact bent gekomen, stellen zij de service op verzoek nog eens zes maanden gratis ter beschikking. Aanmelding is gratis, zoals bij elke datingsite. Zoek en vind leuke homo’s of lesbiennes; je krijgt meteen geschikte matches toegestuurd via de mail. Enkele interessante cijfers over Gay Parship: ruim 7 op de 10 leden is hoger opgeleid (HBO of Wetenschappelijke achtergrond). Gay Dating voor homo’s met klasse en stijl dus. 70% is echt op zoek naar een serieuze relatie, wat dus zou betekenen dat toch nog 30% gewoon wat wil daten.

parship gay

55% van de leden is gay, 45% is lesbienne. Een op de drie vindt naar eigen zeggen dankzij het Praship matchingprincipe een nieuwe relatie. De datingsite is onder meer bekend van gay.nl, gaysite.nl en Winq. Het Thuiswinkel Waarborg zorgt voor vertrouwen; als consument heeft u dan bepaalde rechten bij een geschil.

Aantal leden: 300.000
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: onbekend
Online sinds: onbekend
Website: Gay-PARSHIP.nl

*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

gayparship banner

Dating sites in de categorie “Seksuele geaardheid” richten zich op personen die contact of een relatie zoeken met mensen met een bepaalde seksuele geaardheid. In dit geval is de service gericht op zowel homoseksuele als lesbische mannen en vrouwen.

1 gedachte over “Gay Parship Dating”

  1. blond krullen 1.86 op zoek naar mijn cupido!
    Ben alweer een tijdje vrijgezel en hoop dat jij me kan verrassen met een leuke date! ben zelf 22 jaar en werk fulltime.. hoop snel wat te horen !
    mail me @
    de_man61@hotmail.com

Plaats een reactie