Eddy Zoey’s Take me out binnenkort met homo afleveringen

RTL’s populaire tvprogramma/datingshow Take Me Out zal het nieuwe seizoen enkele afleveringen uitzenden waarin alleen homo’s centraal staan. De presentatie van het programma zal wederom in handen zijn van Eddy Zoey.

Waar in Take Me Out voorheen 30 vrouwen in verschillende rondes beslisten of ze een date wilden met de single man die naast Eddy stond, zullen nu dus ook 30 single homo’s gevraagd worden hetzelfde spelletje te spelen. Daar waar de verschillende vrouwen in de voorgaande afleveringen al tamelijk ongenuanceerd hun mening gaven op de kandidaat, kan van de vaak uitgesproken homo’s nog meer hilariteit verwacht worden.

De namen van de deelnemende panelleden zijn, evenals die van de dames, nog niet bekend. Wanneer de nieuwe afleveringen van Take Me Out starten is nog niet bekend; houd hier de website van dit tvprogramma in de gaten. Hier kun je je als single man of vrouw ook weer opgeven als kandidaat of als lid van het dertigkoppige panel. Eerdere posts over deze RTL datingshow vind je hier. Voor het opgeven voor deze spelshow heb je wel een mediapaspoort nodig; dit wijst zich echter vanzelf op de site van Take Me Out. Zodra de uitzenddata en de namen van de deelnemende dames en heren bekend zijn zullen we die hier zeker posten.
Take Me Out met Eddy Zoey was in het verleden altijd vanaf 20.00 uur te zien op RTL 5.

Zelf daten? Vind leuke singles en schrijf je gratis in bij Parship of Gay-Parship

4 gedachten over “Eddy Zoey’s Take me out binnenkort met homo afleveringen”

 1. Ik ben een dame van 20 jaar. Ik ben op zoek naar een leuke eerlijke jongen die een vast relatie wilt opbouwen. Kan eventueel mijn hyves D Evansis bekijken voor kiekjes van mijzelf en als je geintereed ben mag je altijd met me praten.
  Groetjes,
  Dewi

 2. Ik ben een meid van 17 jaar, Ik ben een jongensfreek maar vindt nooit de perfecte jongen. Ben een hele gezellige meid en een lolletje zit er wel in, Het lijkt me echt super leuk om mee te doen aan dit programma om dan ook is eindelijk een echte leuke jongen te ontmoeten.
  Groetjes liek

 3. Ik ben een meid van 23 jaar. Ik heb altijd pech met jongens ben der altijd na op zoek. Maar bij elke jongen die ik ontmoet word het nooit wat. nu zou ik wel eens wat anders willen probeeren om een jongen te ontmoeten. Het lijkt me heel leuk om met jullie programma mee te doen !!!

  Groetjessssss

 4. Ik wil mij graag opgeven voor take me out!
  maar dan als er nof vrouwen zijn.
  ben al jaren vrijgezel en zou graag een vriendin willen!

Plaats een reactie