Leuke kerst-date favoriete cadeau voor singles

Nederlandse singles willen liever geen eenzame kerst en hebben als cadeau het liefst een leuke date. Dit blijkt uit de jaarlijkse kerst-enquete van de datingsite Lexa in samenwerking met MSN. Van de single respondenten gaf 63% aan een gezellige date als hét ultieme kerstcadeau te beschouwen. Ongewenste items uit het kerstpakket wordt als het slechtst denkbare cadeau gezien. Ruim de helft van de singles heeft er overigens geen moeite mee eenzaam bij de kerstboom te zitten; meer dan 50% heeft zin in de feestdagen. 1 op de 5 single vrouwen en mannen heeft wel moeite met kerst en oud & nieuw zonder vriend of vriendin; zij hopen ook dat deze periode zo snel mogelijk weer voorbij is.

Voor het onderzoek gaven 4000 single MSN-gebruikers aan wat zij bij voorkeur met kerstmis doen. Tijdens de feestdagen, en vooral tijdens de kerstdagen, raken veel singles zich extra bewust van hun single bestaan. Om hier even niet aan te hoeven denken nemen de singles het er lekker van. De meerderheid geeft aan eerst te genieten van lekker eten en drinken en daarna samen met andere singles uit hun stekker te gaan op een goed feest. Voor het nieuwe jaar heeft de single een goed voornemen: de meerderheid wil dan (weer) op zoek gaan naar een leuke date. De helft verwacht dat het ook daadwerkelijk gaat lukken eindelijk een leuke man of vrouw op te duikelen. Online dating blijft hiervoor een populaire methode. Ruim een kwart van de singles die momenteel nog niet actief zijn op datingsites is van plan zich in 2010 wél in te schrijven bij één of meerdere datingsites.

Zelf op zoek naar gezellige singles, een leuke date of relatie? Rechts vind u een overzicht van betrouwbare datingsites.

bron: vrij naar persbericht lexa.nl

Plaats een reactie