Lexamore Dating

Naast het oude vertrouwde Lexa is deze datingsite nu gestart met Lexamore: een datingsite die dieper op u als persoon in gaat, onder andere door middel van een psychologische test, waar je dus wél zin in moet hebben en zeker even de tijd voor moet nemen. Voordeel is wel dat u gerichter kunt zoeken naar mannen of vrouwen die op uw profiel aansluiten. Inschrijven gaat via Lexa.nl Dit schrijven zij er zelf over:

Waarom Lexamore?

Singles maken op hun eigen unieke manier gebruik van dating websites… daarom kijken we op Lexamore.nl naar wat u uniek maakt. Uw waarden, de manier waarop u in het leven staat en hoe u aankijkt tegen de liefde en relaties worden in kaart gebracht met de Lexamore persoonlijkheidstest. Wij stellen u vervolgens voor aan mensen die qua persoonlijkheid echt bij u passen! OP de website zijn enkele succesverhalen te vinden van singles die u voorgingen.

Men claimt een unieke aanpak te hebben

De kracht van Lexamore is de gratis persoonlijkheidstest. Nadat u de vragenlijst heeft afgerond, ontvangt u per e-mail uw eigen persoonlijkheidsrapport. Op basis van dit rapport worden de singles die bij u passen aan u voorgesteld. In het relatie-rapport kunt u de overeenkomsten en discrepanties tussen u en de betreffende singles rustig nalezen.

Lexamore is eigenlijk het duurdere zusje van Lexa: voor mensen die graag gematcht willen worden en niet zelf op zoek willen gaan in een enorme database aan singles. In tegenstelling tot Lexa wordt er voor deze dienst nauwelijks reclame gemaakt op TV. We weten dan ook niet hoe succesvol dit concept is. De site doet mooie beloftes, die termen als “Transparantie, Privacy en Toezicht” bevatten. De praktijk leert dat toezicht op een datingwebsite een lastige aangelegenheid is.

Inschrijven bij Lexamore kan op deze pagina. Een andere datingsite met een zeer uitgebreide persoonlijkheidstest is Parship. Inschrijven is Kosteloos, en u kunt ook gelijk de gratis psychologische test maken, of dit besluiten later te doen. Daten op websites die zo’n test aanbieden wordt steeds meer populair, omdat de grote datingsites zo veel leden hebben dat het soms lastig is te bepalen wie bij u zou passen. Een test helpt daarbij en matcht u met geschikte vrijgezellen.

Ervaringen met Lexamore kunt u hier onder kwijt in de comments. Reviews maken het voor andere lezers weer eenvoudiger om een goede site te kiezen. Ook zijn we benieuwd of er een overlap bestaat bij de 2 ledenbestanden, aangezien ze bij hetzelfde bedrijf (Meetic) horen.

1 gedachte over “Lexamore Dating”

Plaats een reactie