Nieuw EO programma: 40 dagen zonder jou

Na het succes van 40 dagen zonder seks, toen nog onder leiding van de inmiddels vertrokken Arie Boomsma, start de Evangelische Omroep vanaf dinsdag 9 maart een nieuw televisieprogramma: 40 Dagen zonder jou. In dit tvprogramma proberen getrouwde koppels hun moeizame relatie of huwelijk te redden. Onder begeleiding van een professionele therapeut (Hans Groeneboer) leven zij 40 dagen gescheiden van tafel en bed. De EO is de laatste tijd flink bezig met het brengen van “reality” televisie, maar dan op een integere manier. De Evangelische zender probeert vooral mensen te hulp te schieten die het zelf lastig hebben. De website van het televisieprogramma 40 Dagen Zonder jou kun je hier vinden op de website van de EO

Geanalyseerd wordt wat er mis ging in het huwelijk en wat het stel kan doen om dit in de toekomst te verbeteren. Eén op de drie huwelijken in Nederland leidt momenteel tot een echtscheiding. Als samenwonende stellen daarbij worden opgeteld kom het aantal scheidingen op 50.000 per jaar. De EO doet haar best hier verandering in te brengen met het programma 40 Dagen zonder jou.
Mensen die zelf een problematische relatie hebben kunnen zich nog aanmelden voor dit tvprogramma, via de site van de EO. Meer televisieprogramma’s over singles en relaties vind je in de TV gids.

Programma’s Evangelische Omroep

De laatste tijd scoort de EO vooral goed met BBC natuurdocumentaires, maar ook programma’s over de (familie)liefde worden nog steeds geproduceerd. Goed bekeken programma’s van de Evangelische Omroep zijn Op zoek naar God, JONG, het Familiediner en Moraalridders. Veertig Dagen Zonder Jou is de laatste uit de serie “40 dagen zonder” gebleken; we zijn benieuwd of de EO binnenkort weer met iets over de liefde of wellicht zelfs dating komt.

Wat is jouw favoriete EO programma? VOor de gelovige lezers: wist je dat er speciale datingsites voor gelovige singles zijn? Zowel voor Christenen als Islamitische singles zijn er speciale relatiesites waar je op zoek kunt naar gelijkgestemde mannen en vrouwen.

Tip: Zelf een gezellige date zoeken op een reguliere datingsite? Schrijf u gratis in bij Lexa of bij Be2, beide bekend van TV!

Plaats een reactie