Dating Drukte bij Datingsites voor Valentijnsdag

Omdat veel single mannen en vrouwen nog op de valreep hun Valentijn willen vinden, wordt verwacht dat het aantal inschrijvingen bij de bekende Nederlandse datingsites de komende dagen flink zal stijgen. Niemand is graag alleen met Valentijnsdag, en datingsites zijn de uitgelezen manier om nog snel een leuke date te regelen. Voor veel singles zijn de feestdagen, maar ook 14 februari, tamelijk confronterend. Waar vrienden en vriendinnen die wel een relatie hebben het gezellig hebben voelt de single zich deze dagen vaak extra alleen.

Valentijnsdag maakt weinig indruk

Toch zegt de Nederlander weinig met Valentijnsdag te hebben, zo blijkt uit een onderzoek. Het lijkt er zelfs op dat een verplicht bosje bloemen of een kaartje er nauwelijks meer af kan, en dat is jammer. Vooral voor relaties die in een sleur zitten is het een uitgelezen mogelijkheid de boel weer wat op te spicen. Vooral mannen die een relatie hebben met een vrouw die echt een cadeautje verwacht willen nog wel eens last hebben van cadeau-stress.

envelop met hartSingles typen voor 14 februari en masse de URL van een bekende datingsite in hun browser en besluiten zich nu eindelijk eens in te schrijven. Het is niet voor niets dat de periode december t/m half februari drukke tijden zijn voor datingsites. De meeste nieuwe inschrijvingen vinden in deze maanden plaats. Veel sites houden dan ook speciale acties om nieuwe leden te werven, zoals Lexa bijvoorbeeld de Lexa Date Days houdt, en Match4me een aantal dagen gratis hun dienst beschikbaar stelt.

Oorsprong Valentijnsdag

Valentijnsdag is traditioneel dé dag waarop single mannen en vrouwen via een Valentijnskaart of -bericht hun liefde kenbaar maken aan een geheime liefde/hun Valentijn. Eigenlijk is het de bedoeling dat de afzender onbekend blijft voor de potentiële date. Het leukst is als deze op zijn of haar beurt raad van wie de Valentijnskaart afkomstig is. Over de herkomst en betekenis van Valentijnsdag lopen de meningen uiteen. Hier vind u meer informatie over De Heilige Valentijn en achtergrondinformatie. De data waarop Valentijnsdag de aankomende jaren valt staat op deze handige website. Want of je Valentijnsdag nu een commercieel gedrocht vindt of een uitgelezen kans om je geheime liefde tot date te kronen; een spannende dag is het voor singles altijd!

Valentijnsdag Dating een goed idee? Vind snel nog een leuke single Valentijn voor een date bij Parship.


En, wat doe jij met Valentijnsdag? Maak je er echt werk van of vind je het maar een stompzinnig feest dat je door de commercie door de strot geduwd wordt? We zijn erg benieuwd naar de reacties.

Plaats een reactie