Valentijnsdag Cadeau Stress komt er weer aan

14 Februari is het weer zover: Valentijnsdag. Voor sommigen hét moment om een geheime liefde een valentijnskaart of – cadeau te sturen, voor anderen (en deze lieden bevinden zich vaak al in een relatie) een commercieel gedrocht. Deze laatste groep doet óf niets met Valentijnsdag, óf moet zich elk jaar weer in allerlei bochten wringen om een origineel valentijnscadeau te verzinnen.

Voor hen die écht geen leuk kado kunnen verzinnen biedt toursurprise.nl de oplossing met romantische en persoonlijke cadeaus. Wil je jouw Valentijn op een originele manier in het zonnetje zetten? Bekijk dan de leuke geschenken. Mensen die nog op zoek willen naar een potentiële Valentijn kunnen zich gratis inschrijven bij één van de betere datingsites. Deze vindt u in ons overzicht. Alvast een fijne en spannende Valentijnsdag gewenst!

Cadeau-ideeën voor Valentijnsdag

Mocht je weinig originaliteit bezitten of het idee hebben dat je alle mogelijke presentjes al eens gegeven hebt, heb je misschien iets aan ons lijstje met tips voor Valentijnscadeaus:

– Kook zijn of haar lievelingsgerecht.
– bestel kaartjes voor een evenement waar je normaal niet zo graag heen zou gaan.
– Een beetje cliché maar bloemen, en vooral rode rozen doen het altijd goed.
– Lingerie: een spannend setje waar je zelf ook plezier aan beleeft.
– Erotische speeltjes, mits dit binnen je relatie past.
– Een ballonvaart (wel duur)
– Een weekendje weg naar een romantische stad (Parijs, Brugge enzovoort).
– Een overnachting in een romantisch kasteel.
– Een persoonlijke liefdeskalender.
– Een CD van “jullie” muziek.

Het is leuk om, welk cadeau je dan ook koopt, dit te begeleiden met een leuke handgeschreven kaart. Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven, succes met het uitzoeken van een leuk cadeautje.
Wees ook coulant: jij mag Valentijn dan misschien voornamelijk een commercieel gebeuren vinden dat veel stress oplevert, je partner waardeert het wel als je er iets aan doet. Dus zet je principes eens opzij voor de liefde.

Plaats een reactie