Goede en slechte Openingszinnen

Nu een post vol met succesvolle goede openingszinnen en hele foute openingszinnen die je kunnen helpen bij het versieren van vrouwen (of jongens natuurlijk).

Deze openingszinnen zijn voorzien van succes-rate- en fail-percentages. Originele openingszinnen werken ook goed bij datingsites als Lexa en natuurlijk dating apps als Tinder en Happn.

niet parkeren bord

Goede Openingszinnen

De volgende openingszinnen werden als “goed” omschreven. Links zie je de percentages: het linker getal laat zien hoeveel stemmers dit een succesvolle openingszin vonden; het rechter geeft aan hoeveel stemmers de openingszin maar niets vonden.

Want wát je als eerst tegen een leuke dame (of heer) zegt is net zo belangrijk als hoe je je openingszin in je sollicitatiebrief of cv opent: dit geeft gelijk een beeld van jou weer.

Sorry, ik had jeuk aan jouw knie. (niet echt doen natuurlijk)
Heb je een plattegrond voor mij? Ik verdwaal steeds in jouw ogen!
Wees maar niet bang, ik ben nog vrijgezel.
Ik weet dat ik eigenlijk een smoes zou moeten bedenken, maar ik wil gewoon graag met je kennismaken.
Als je mij denkt te kunnen versieren, heb je het goed.
Geloof jij in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog es langs lopen?
Wat ruik je lekker!

Slechte Openingszinnen

Uiteraard gevolgd door de top 10 slechtste openingszinnen. Het gebruik van een slechte openingszin kan bij het juiste type vrouwen toch tot het gewenste resultaat leiden natuurlijk…

Hé, iemand heeft een scheet gelaten, laten we snel naar buiten gaan.
Waar hou jij van? Ik van jou!
Hoi, wil jij voor vannacht mijn hoer zijn?
Wil je mijn brommer zien?
Sorry maar, heb ik jou al geneukt?.
Zullen we vanavond Terminator kijken?

Succes met het versieren! Lieve vanuit je luie stoel via een datingsite of datingapp een date scoren? Schrijf je gratis in bij één van de grote datingsites. Ook op datingsites is het belangrijk om, als je iemand besluit een berichtje te sturen omdat zijn of haar profiel je bevalt, je bericht te openen met een sterke openingszin. Hetzelfde geldt voor datingapps als Happn en Tinder; vaak want de een tot de ander met een leuk eerste berichtje komt. ‘He, alles goed?’ is niet meer voldoende.

Vooral vrouwen krijgen op dit soort sites an apps erg veel persoonlijke berichten, en als de eerste 1 of 2 regels niet bevallen gaat je mailtje direct de prullenbak in. Probeer dus origineel te zijn in de aanhef van je bericht. Bovenstaande zinnen hebben natuurlijk weinig zin op een datingsite en zullen vrij fout overkomen, maar geven je wellicht qua originaliteit een idee.

Werken openingszinnen eigenlijk? Tips

Kort gezegd zijn er twee type ijsbrekers: sommige openingen zijn voor algemeen gebruik en zijn vaak vrij afgezaagd. Het is verstandiger om het ijs te breken met een zin die van toepassing is op de situatie (bijvoorbeeld over de kroeg of club waar je op dat moment bent). Ook is het slim om een zin te gebruiken die echt gaat over de persoon tegen wie je praat (over zijn of haar uiterlijk/kleding bijvoorbeeld).

Verder zijn er eigenlijk ook 2 standaard reacties op openingszinnen. Sommige vrouwen (en mannen) vinden het wel grappig of charmant als je een flauwe of originele zin gebruikt om een gesprekje te beginnen en kunnen een geintje wel waarderen.

Zij begrijpen zelf ook dat dit lastig is en staan wel open voor contact. Uit onderzoek is gebleken dat veel vrouwen best van standaard openingszinnen houden, omdat dit aangeeft dat de man in kwestie over humor bezit. Wist je trouwens dat vruchtbare vrouwen eerder vallen voor een openingszin?

Nederlander zijn geen beste versierders…helaas

Nederlandse mannen zijn trouwens vrij dramatisch in het versieren van vrouwen, blijkt uit dit onderzoekje. Ken jij nog goede of juiste hele slechte openingszinnen waarmee je leuke singles kunt versieren? Je kunt ze hier achterlaten. Binnenkort zullen we met een nieuwe Top 10 aankomen, houd deze website in de gaten.

10 gedachten over “Goede en slechte Openingszinnen”

 1. Lust je pannenkoeken?,JA!Ik wil je neuken.

 2. Heb je last van muizen in je buik? Nee? Dan heb je vast een goede poes!

 3. Het is doof en het wil met je neuken? Wat zeg je?
  Hey wil je dansen? dan kan ik mooi even zitten
  Grijp der vol in der kruis en zeg, Is deze plaats bezet?
  Gij ziet zekur sterrekes of nie soms? Want die zitte namelijk wel in uw ogen!
  We kunnen pizza eten en daarna neuken, of houd je niet van pizza?
  heey, dat topje staat mooi bij mijn vloerbedekking! wil je het zien?

 4. Hey, ik ben Jaapjut, die naam ken je vast niet maar straks schreeuw je ‘m.

 5. Nog 1:

  Hallo, ik heb geen openingszin, maar jij hebt een opening en ik heb zin!

 6. Nog 2:
  1. Heey spetter, zal ik je eens wat spetters laten zien?
  2. Ben jij geïntresseerd in slechte openingszinnen??? “Nee.” Daarom geef ik je er ook geen één.

 7. “Ik krijg paaldrang van je.”
  Zalig, lol. Hier nog een knaller:
  – Heb je die glimlach ook in het wit?

  Heb deze hiervan geript slechte openingszinnen.be

Plaats een reactie