Vruchtbare vrouw gevoeliger voor openingszin

Vrouwen die in hun vruchtbare periode zijn reageren enthousiaster op “leuke” openingszinnen dan vrouwen die dat niet zijn, zo blijkt uit recent Frans onderzoek. Ook zijn zij eerder bereid hun telefoonnummer te geven aan mannen die hen lukraak aanspreken.

openingszinnenOnderzoekers van een Franse universiteit gaven vijf knappe mannen de opdracht om vrouwelijke voorbijgangers op straat aan te spreken en om vervolgens hun telefoonnummer te vragen. Van de 500 benaderde vrouwen gaf slechts een kleine 9% hun telefoonnummer. Nadat de vrouwen was uitgelegd wat er zojuist gebeurd was werd hen gevraagd een vragenlijst in te vullen, waaruit later bleek dat vruchtbare meisjes vatbaarder waren voor de openingszinnen en dus ook eerder bereid waren hun telefoonnummer voor een date af te staan.

Telefoonnummer geven, alleen door een openingszin?

Vrouwen die niet aan de pil waren gaven twee maal zo vaak hun telefoonnummer als de vrouwen die wel niet waren. De onderzoekers verklaarden later dat vrouwen het best “benaderbaar” zijn als ze een grote kans hebben om zwanger te worden. Wat vrij essentieel is maar niet vermeld wordt in het onderzoek is of deze vrouwen ook single waren.

Wij kunnen ons voorstellen dat een vruchtbare vrouw die geen partner heeft meer welwillend is dan een vrouw die weliswaar zwanger kan worden maar thuis een man heeft zitten. Vrouwen zijn over het algemeen al niet zo’n fan van openingszinnen, laat staan als ze al een vriend of man hebben.

Openingszinnen durven gebruiken

De ene man zweet er bij, de ander durft het niet aan het een keer te proberen, maar iedereen kent er een aantal: openingszinnen. Over welke zinnen het beste werken zijn de meningen verdeeld: moet je juist een hele slechte gebruiken in de hoop dat de dame (of heer natuurlijk) in kwestie in de lach schiet en graag een praatje met je maakt? Of is het verstandiger ene hele gelikte openingszin te gebruiken?

We gaan er van uit dat je voorlopig geen vrouwen zwanger wilt maken, maar een meisje versieren op z’n tijd kan nooit kwaad. Daarom hebben we inmiddels al twee artikelen over openingszinnen geschreven. nou ja, niet zo zeer “over” , maar je vindt er wel een lijst met goede, slechte en ook hele foute openingszinnen. Artikel 1 staat hier en het succesvolle tweede deel vind je hier terug.

Ervaringen met Openingszinnen

Behoor jij tot het soort single dat zonder enige gêne gebruik maakt van uitgekauwde openingszinnen? laat ons dan weten of dit ene beetje werkt! Waar haal jij je inspiratie vandaan of verzin je zelf je eigen openingszinnen en schaaf je deze bij nadat je ze een keer of wat hebt uitgeprobeerd? We zijn erg benieuwd hoe jij een jongen of meisje in de kroeg benadert. Wat is de leukste openingszin die gebruikt is om met jou het ijs te breken?

Plaats een reactie