Italianen zijn de mooiste mannen

Volgens onderzoek van de vakantie-website zoover.nl vinden Nederlanders Italiaanse mannen de mooiste van Europa. Aan het onderzoek deden zowel mannen als vrouwen mee, 4000 in totaal. De Italianen kregen maar liefst 38% van de stemmen. De Spanjaarden bleven op 18% steken, gevolgd door de Turken die met plaats drie genoegen moeten nemen (14%). De Zwitsers eindigden met slechts 2% van de stemmen op de laatste plaats.

Ook de Duitsers, Polen, Denen, Fransen en kwamen niet boven de vijf procent uit, en zijn daarmee de “lelijkste” Europese mannen. Overigens kwamen in elk van de dertien landen waar dit onderzoek gedaan is de Italianen als mooiste naar voren; de Nederlandse mannen worden in alle landen als grijze middenmotors gezien. Slechts de Noren gunden ons een tweede plek, weer ná die Italiaantjes. Buurland Zweden ziet echter weinig in ons en deed ons met een voorlaatste plaats schromelijk te kort.

Ook de mooiste vrouwen vind je in Italië

Welke vrouwen zijn dan de mooiste van Europa? Uit onderzoek blijkt dat dit ook de Italiaanse zijn: die mannen en vrouwen verdienen elkaar. Uit het onderzoek, eveneens door vakantiesite Zoover gedaan, kwamen de Italiaanse vrouwen als winnaars uit de bus.

De redactie van internetdaters.nl kan zich niet helemaal vinden hier in: ja, veel Italiaanse vrouwen die knap zijn zijn ook écht heel knap, maar alles daar net onder is vaak niet erg mooi. Ook worden veel Italiaanse vrouwen een stuk lelijker als ze ouder worden, en groeien ze vooral in de breedte in hoog tempo.

Maar goed, vooruit, de Italiaanse zijn net als de mannen de mooiste van Europa. Waar vind je in de EU nog meer mooie dames? De volledige Top 5 mooie vrouwen is als volgt:

De Europese vrouwen-top 5 wordt gevormd door:
1. Italië
2. Zweden
3. Polen
4. Spanje
5. Nederland

Leuk om te weten: Britse mannen vinden hun eigen Engelse vrouwen dan weer de mooiste. Nauwelijks voor te stellen, en waarschijnlijk zeggen ze dit vooral uit beleefdheid. De Britse dames worden namelijk door andere Europese mannen weer lelijk gevonden, net als de Duitse, Franse en Turkse dames. De Nederlandse man is ook erg trouw aan zijn vrouwelijke landgenote: liefst driekwart van de Hollandse mannen geeft aan onze Nederlandse vrouwen het knapst te vinden. Ook vrouwen uit Egypte worden erg aantrekkelijk gevonden. Dames uit Portugal (zoals Porto en Lissabon) zijn dan weer minder in trek. Vietnam is dan weer een paradijs voor mannen die op Aziatische vrouwen vallen.

Vakantiebestemming kiezen voor de vrouwen of mannen?

Wat is jouw ervaring? In welk Europees land vind je wat jou betreft de mooiste mannen en vrouwen? Voor de singles: let je bij het boeken van je vakantie op het uiterlijk van de locals, of is dit totaal niet belangrijk? Kijk je bijvoorbeeld waar veel Zweedse dames op vakantie gaan en ga je daar dan ook heen? Of reis je als single meid met je koffer de sportieve Australische heren achterna? Zijn Nederlandse vrouwen eigenlijk te mooi voor de Nederlandse man? Laat horen wat jij er van vindt.

3 gedachten over “Italianen zijn de mooiste mannen”

 1. Italiaanse mannen staan bij mij nr 1 van alle mannen.
  De Italiaan vrijt het beste, het meest hartstochtelijkste en zijn knap, charmant, leuk… gewoon heerlijke mannen!
  Ze hebben het gewoon!
  Eerlijk is eerlijk!

 2. De Italiaanse man benadert een vrouw charmant
  En daar door worden ze ook mooier.Dat laat bij
  de nederlandse mannen nog wel eens te wensen
  over.

Plaats een reactie