Gratis proefabonnement bij Lexa

Lexa heeft de Lentekriebels. Als één van de grootste Nederlandse datingsites biedt Lexa de kans om deze lente gratis een volledig lidmaatschap uit te proberen.

De aanbieding loopt tot het einde van de maand. Nieuwe gratis members krijgen drie dagen lang alle opties die betaalde inschrijvingen ook hebben. Door deze actie kun je snel kennis maken met single mannen en vrouwen. Indien het lidmaatschap bevalt kun je dit omzetten in een vast abonnement. Wees er snel bij want de actie loopt tot het eind van de maand. Gratis inschrijven doet u hier: Lexa Lente actie

Update: De Lexa lenteactie is inmiddels verlopen. Gratis inschrijven is nog wel mogelijk.

Mocht je meer informatie willen over deze site kun je onze review op deze pagina lezen. We informeren je graag over de functies, doelgroep en kosten van een betaald abonnement. Let op: deze relatiesite heeft geen bepaalde doelgroep; iedereen is er welkom. Mocht je liever online daten binnen een bepaalde niche raden we je aan rechtsboven bij de links te kijken. Daar staat indien van toepassing het publiek gespecificeerd.

Speciale acties

De dienst heeft welk vaker consumentenacties waarbij je de site voor korte tijd zonder te betalen kunt uitproberen. In 2011 was Lexa een van de genomineerden voor de verkiezing Website van het Jaar in de rubriek daten. Als er in 2012 weer een lente-actie met proefabonnement gehouden wordt stellen we je daarvan op de hoogte.

Wat is jouw indruk van deze site? Ze hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan hun naamsbekendheid en op advies van hun leden de opbouw van de site drastisch veranderd; heb je hier iets van gemerkt? Jullie reacties en recensies zijn welkom.

1 gedachte over “Gratis proefabonnement bij Lexa”

  1. Die gratis proefabonnementen zeggen niks je kunt dan alleen maar profielen bekijken NIET reageren.
    en nog erger je komt er niet meer van af je blijft maar mail ontvangen.als je echt gratis wilt daten moet je gewoon even op google zoeken bv zoeken naar volledig gratis dating

Plaats een reactie