Datingsite Doyou40

UPDATE:

Doyou40 lijkt niet langer actief te zijn. Voor de volledigheid laten we onderstaande review wel staan. Mocht deze site weer online komen, let us know!

Doyou.nl dating richt zich op mannen en vrouwen die een leuk contact willen leggen, willen daten, of zo maar met elkaar een kop koffie willen drinken. De site is voornamelijk bedoeld voor daters in de leeftijdscategorie 40 tot 60 jaar. 44% van de huidige 24.000 leden is vrouw.
Als VIP kun je mailen met andere singles en webcam chatten. Een lidmaatschap van een jaar kost slechts 29,50 euro. Bijkomend voordeel is dat je ook met Paypal kunt betalen.

doyou
doyou

Proeflidmaatschap

Het proeflidmaatschap is gratis en oneindig. Je kunt net zo lang als je zelf wilt rustig rondneuzen, een flirt naar andere singles verzenden, gebruik maken van alle standaard replies om op berichten te reageren, et cetera. Persoonlijke contacten leggen is alleen mogelijk als je van de betaalde dienst gebruik maakt: dat wil zeggen VIP lied bent. Dat kan al voor minder dan 10 eurocent per dag en deze site is daarmee met afstand de meest voordelige betaalde relatiesite van het land. Ook als proeflid kun je gewoon alle inkomende mailtjes inzien en als proeflid is het ook mogelijk een standaard interesseberichtje of “helaas, ik heb geen interesse” bericht terug te zenden.

DoYou40 is duidelijk over de kosten. Klik op lidmaatschap in het beginscherm en je kunt alle kosten rustig doornemen. Je blijft niet vastzitten aan een abonnement; je kunt dit eenvoudig stopzetten, wederom in het startscherm. In vergelijking met andere datingsites is DoYou hier heel open over.

Onze helpdesk geeft altijd binnen twaalf uur (en meestal vele eerder) antwoord op eventuele vragen of opmerkingen. Bij Doyou40 maak jij uit in hoeverre en hoe lang je anoniem wenst te blijven.
Doyou40 is voor 40 tot 60plussers en mensen die zich zo voelen.

Zin om te daten met serieuze singles? Bij Be2 zijn de meeste leden ouder dan 35 jaar. Meld je kosteloos aan: Datingsite Be2
Deze site heeft bovendien een uitstekende persoonlijkheidstest en matcht automatisch singles die goed bij je zouden passen.

1 gedachte over “Datingsite Doyou40”

  1. ik wil kenis maken ik ben 41 jaar vrouw wil ik kenis maaken for man

Plaats een reactie