Nieuw Seizoen Take Me Out binnenkort van Start

Afgelopen maandag is het nieuwe seizoen van het RTL5 datingprogramma Take Me Out van start gegaan. Opnieuw is Eddy Zoey de presentator van de speed-flirtshow, waarbij vrijgezelle mannen in korte tijd indruk moeten maken op dertig single vrouwen. Het programma is gebaseerd op het Australische idee Taken Out.

Het vorige seizoen van Take Me out werd goed bekeken: Eind mei haalde het tv-programma een record-marktaandeel van 25,6 procent in de doelgroep 20 tot 34 jaar.

De spelregels

Na enkele rondes mag de man in kwestie uit de dames die hem niet “weggedrukt” hebben zijn toekomstige date kiezen. Tot deze eindronde zijn het juist de vrouwen die bepalen of ze in de running blijven om gekozen te worden.

De start van de eerste ronde draait alleen om het uiterlijk. De dames zien de man voor het eerst en beslissen op basis van zijn voorkomen en uitstraling of ze eventueel met hem op een date zouden willen gaan.
De tweede ronde biedt wat verdieping; de deelneemsters krijgen meer te weten over de single heer. Tot slot wordt er in de derde ronde een video vertoond die door de familieleden en vrienden/kennissen van de vrijgezel is gemaakt.

Een overzicht van de namen van de nieuwe deelnemende dames is vooralsnog niet bekend. Enkele bekende deelneemsters aan deze datingshow zijn Jorinde en Karina. Het panel bestaat altijd uit dertig vrouwen.

Ook heeft een aantal Bekende Nederlanders meegewerkt aan dit programma; Eric Dikeb is één van de BN’ers die centraal stonden, een fragment kun je in de volgende video bekijken:

Take me out is binnenkort elke werkdag vanaf 20.00 uur te zien op RTL 5 en duurt zo’n half uur inclusief een aantal reclameblokken. Ben jij fan van dit programma of heb je wel eens meegedaan? We lezen je avonturen graag terug. Wat is jouw favoriete dame, of welke kun je juist niet uitstaan?

1 gedachte over “Nieuw Seizoen Take Me Out binnenkort van Start”

 1. hallo edy. ik ben ruben opzoek naar een vriendin tussen de leeftijd van 21 t/m 25.
  mijn hobbys zijn klussen aan een boot dvds
  uitgaan computeren bij voor beeld hyves hotmail en ik ik draai op feestjes want ik ben dj als amateur.
  ik ben een magazijn werker van een winkel keten.
  ik heb overgens een lichte beperking.
  ik heb ook een huisgenoot die ik wil opgeven voor dit programma zijn naam is remco hij werkt in een winkel zijn hobbys zijn compueter films kijken uitgaan en auto rijden.hij zoekt ook een vriendin tuusen de leeftijd van 28 t/m 30.

Plaats een reactie