Vegadates

Anders dan de naam doet vermoeden is Vegadates een online ecodating service die voor meerdere doelgroepen interessant is. Vegadates wil een netwerk creëren waarin ruimte is voor het vinden van een partner, maar ook bv. vakantieadres of -oppas, woonvorm, (groene) activiteiten, spirituele cursus en alles wat ontspruit uit een bewuste leefwijze. Met de verwachting bij te dragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Zeker erg geschikt voor onder andere vegetarische dating dus.

Duurzaamheid: milieubewuste singles kiezen voor elkaar

Steeds meer consumenten kiezen er voor duurzamer te leven en meer aandacht te schenken aan het milieu. Op “natuurfreaks” zoals vegetariërs en veganisten vroeger nog wel eens gezien werden wordt heel anders gereageerd. Wellicht is het al niet eens meer nodig een speciale datingsite voor deze doelgroep te hebben, en vind je ze ook op Match4me en Parship bijvoorbeeld. Desalniettemin is het leuk dat Vegadates.com nog bestaat en dat het goed met ze lijkt te gaan.

Foto van de website van Vegadates.com

vegadates

Aantal leden: 5.800, 4 jaar geleden waren dit er nog maar 2900. Dus of steeds meer singles worden vegetarier, of steeds meer vegetariers verbreken hun relaties 😉
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap:
1 maand – 9,95 euro
3 maanden – 15,95 euro
6 maanden – 23,95 euro
12 maanden – 39,50 euro
Online sinds: 2003. Vernieuwd (en betaald) sinds jan. 2008
Website: Vegadates
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site of de genoemde abonnementskosten nog actueel zijn.

Het gratis lidmaatschap van Vegadates

Als je niet wil betalen kun je met een gratis lidmaatschap al best veel. Je kunt altijd je profiel blijven aanvullen en aanpassen. Ook kun je zonder te betalen in zes verschillende rubrieken advertenties aanmaken en oproepen van anderen bekijken. In tegenstelling tot vele andere datingsites kun je als proeflid gratis altijd berichten van andere daters beantwoorden. Je mag zelfs twee gratis berichten versturen. De ervaring leert dat dit bij veel andere datingwebsites absoluut niet mogelijk is.

Naast online dating biedt Vegadates meer; zo worden er eens in de zo veel tijd ontmoetingsdagen gehouden waar de leden elkaar in het echt kunnen spreken. houd hiervoor het prikbord in de gaten.

Ervaringen met Vegadates.com

Dating sites in de categorie “Lifestyle” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een bepaalde lifestyle nastreven. Ben jij lid van Vegadates.com? Zo ja dan horen we graag jouw ervaringen! Je kunt hier onder een review achterlaten over Vegadates. Wij kunnen ons voorstellen dat het aantal fakers op een dergelijke site heel laag is, klopt dat? Zou je Vegadates aanraden aan milieubewuste singles die dan nog net geen vegetariër zijn, of zijn die niet welkom op deze datingsite?

Betere seks als vegetariër?

onlangs lazen we dat vegetariërs betere seks zouden hebben (hoe meten ze dat, vragen we ons af, maar dat terzijde). Dit zou onder andere komen doordat vegetariërs geen rood vlees eten; rood vlees werkt libido-verlagend. Dat vrouwen die geen vlees eten slanker zijn is wel een feit; zelfs tot 17 procent! Is jouw seksleven beter denk je dan van je vleesetende medemens? Zou jij kunnen daten met iemand die wel vlees eet?

3 gedachten over “Vegadates”

 1. Ik zou beslist niet daten met een vleeseter. Het idee alleen al maakt misselijk. Geroosterd dood vlees opeten. Geen match!

 2. Bouwjaar 1970
  Vrouw zoekt man
  Bijna 35 jaar vegetarisch
  Hobby paarden / vakantie
  In bezit van hond. Gaat overal mee naar toe.
  Niet rokend
  zelfstandig. Ondernemer
  Levensgenieter
  Geordend – eerlijk – geliefd -verzorgd

Plaats een reactie