Farmdate

Farmdate is een dating service die zich voornamelijk richt op de “agrarisch denkende” dater. De site heeft door deze specialisatie een relatief klein aantal leden, maar is daardoor voor de doelgroep wel uiterst effectief. De maandelijkse kosten zijn ook relatief laag. Op de website vind je verschillende succesverhalen. Farmdate is zeer succesvol en vierde onlangs haar 10 jarig jubileum. Je kunt de site hier bekijken: farmdate.nl

Het is een leuk alternatief voor ‘gewone’ datingsites zoals e-Matching en de nieuwe Breeze app die aan een opmars bezig is.

Dating voor agrarische singles

Singles op het platteland hebben vaak meer moeite met het vinden van een partner dan hun vrijgezelle collega’s in de randstad. Enerzijds omdat er door het lagere bevolkingsaantal gewoon minder keus is, maar ook omdat het boerenleven een intensief bestaan is en er weinig tijd is om uit te gaan en uitgebreid te daten. Farmdate is een datingsite die al 10 jaar boeren en boerinnen met elkaar in contact brengt.

Naast dating biedt de site ook een uitgebreide agenda met leuke evenementen voor singles. Verder heeft de site een prikbord waar je oproepjes kunt plaatsen en geven ze tips over online dating. Ook lees je er gedichten over o.a. het boerenleven en wordt er elke maand een stel in het zonnetje gezet dat elkaar via deze relatiesite heeft leren kennen. Het succes van de site is al jaren stabiel, en heeft weinig te maken met de opkomst van het tv-programma Boer zoekt Vrouw, en het daar op volgende enorme succes.

farmdate voorpagina

Aantal leden: 5230 per februari 2013
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: € 15.00
Online sinds: 2001
Website: Farmdate
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

Boeren en Boerinnen

Dating sites in de categorie “Beroep” richten zich op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die hetzelfde beroep uitoefenen, in dit geval boeren en boerinnen. De meeste leden wonen in de provincie; zowel in het oosten, noorden als zuiden van het land.

Helaas hebben we nog geen andere sites die zich echt op 1 beroepsgroep richten besproken, bekijk als alternatief onze subcategorie lifestyle.

Farmdate is voor zover wij weten de enige datingsite die zich puur richt op agrariërs. Mocht je nog andere voorbeelden weten kun je die in de commentsectie achterlaten. Heb je ervaringen met boeren dating? Vertel het ons door een comment achter te laten.

3 gedachten over “Farmdate”

  1. Het is jammer dat er zo weinig pagina’s voor jongeren. Ik was op zoek naar een lange tijd datingsite voor jongeren. Ik heb een account aangemaakt op http://dating-jongeren.nl/ en harte aanbevelen. Ik ontmoet nieuwe mensen.

Plaats een reactie