Vrouwen wensen langere man.

Onderzoek van Be2 wijst uit dat vrouwen de lengte van de man zeer belangrijk vinden. Nu was dit op zich natuurlijk wel bekend, maar de datingsite heeft dit nu ook becijferd door een enquête te houden onder haar leden.

Driekwart vrouwen wil uitsluitend langere man.

Vrouwen hebben bij het zoeken naar een geschikte date een uitgesproken voorkeur voor mannen die langer zijn dan zijzelf. Een overgrote meerderheid, 75%, zegt niet te willen daten met een man van gelijke lengte; laat staan met een man die kleiner is dan zijzelf.

Mannen zijn zich hier van bewust. Grappig feitje: uit onderzoek van een datingsite in de Verenigde Staten blijkt dat veel mannen in hun profiel een langere lichaamslengte opgeven dan zij in werkelijkheid zijn. Lange mannen krijgen namelijk beduidend meer reacties van vrouwen dan kleine mannen. Een leugentje om bestwil kunnen we dit natuurlijk niet noemen; bij een eerste date komt de waarheid altijd boven tafel. Of je moet dikke zolen dragen en dit goed verborgen weten te houden natuurlijk.

Langer is niet altijd beter: mannen langer dan 1.90 zijn weer te veel van het goede; na deze lichaamslengte neemt de interesse van vrouwen per centimeter af.

Andere zaken die vrouwen belangrijk vinden bij een partner zijn humor, ambitie en zelfstandigheid. Ook dienen zij zich volwassen te gedragen, en niet meer nachtenlang met vrienden in de kroeg te zitten of uren achter de Playstation door te brengen.

Ook mannen hebben een specifiek eisenpakket

In een tijd waar het innerlijk doorgaans belangrijker wordt geacht dan het uiterlijk, maken ook mannen zich schuldig aan uitgesproken voorkeuren en wensen. De gemiddelde man houdt het, hoe cliché, nog steeds op blond en sexy. Type Marilyn Monroe dus. Daarnaast vallen ze over het algemeen op mondige types die het hart op de tong hebben. Een goed figuur (borsten, buik en billen) en intelligentie zijn ook veel voorkomende eisen van de gemiddelde man.

Bovenstaande is geconcludeerd door datingsite Be2.nl

Voor de vrouwen: is de lengte van een man een breekpunt als het gaat om een eventuele relatie? En mannen, merken jullie dat jullie lengte invloed heeft op de aandacht die je van vrouwen krijgt?

Plaats een reactie