Voor singles is wachten op een vlucht niet langer saai…MeetatTheAirport.com

Wéér een nieuwe niche-datingsite heeft de datingmarkt betreden; ditmaal een site die mikt op de alleen reizende singles. Bij MeetatTheAirport.com kun je daten op het vliegveld. Tenminste, als daar andere single mannen of vrouwen aanwezig zijn die bij deze datingsite ingeschreven staan. Meetattheairport.com noemt zichzelf een “new and exciting way to meet new people”.

airport datingsiteInschrijven bij deze datingsite gaat in 2 simpele stappen; over kosten wordt met geen woord gerept, dus die zullen ongetwijfeld wél aanwezig zijn. Hoe duur Meetattheairport.com is staat echter nergens vermeld.

De datingsite heeft een uitgebreide welkomsstekst op haar website staan; deze komt op het volgende neer.

Ontmoet andere single reizigers (m/v)

We hebben er allemaal wel eens over nagedacht tijdens het wachten op onze vlucht. Het is een beetje avontuur dat wat extra spanning toevoegt aan uw dagelijks leven. MeetAtTheAirport.com maakt van deze fantasie werkelijkheid. Zoek op hun vliegtuig wachtende medereizigers die op zoek zijn aar wat vertier. Ontmoet andere singles die alleen reizen en ook zin hebben in een leuke date, gesprek of gewoon een drankje.

Partner up met een aantrekkelijke vreemdeling in de totaal veilige omgeving van een openbare luchthaven. Romantiek, vriendschap, een nieuwe reisgenoot, netwerken … De mogelijkheden zijn eindeloos. Als je moe bent van het lezen van een tijdschrift of boek tijdens het wachten op uw vlucht, aarzel dan niet, en registreer nu gelijk.

Daten op het Vliegveld

Deze datingsite is trouwens alleen voor reizigers van 18 jaar en ouder. Helaas is de website vrij basic en kunnen we bijvoorbeeld geen succesverhalen lezen. We waren wel benieuwd wat nu goede vliegvelden zijn om te daten. Zou er bijvoorbeeld op een vliegveld bij New York makkelijker over dit soort snelle dating gedacht worden dan op Singapore? De redactie van internetdaters.nl voelt zich altijd wat smoezelig op een vliegveld, zeker als er een overstap moet worden gemaakt. Het lijkt ons niets om juist op dat moment een date te scoren, maar dit zal voor andere reizigers weer anders zijn.

Het is in elk geval het proberen waard, als je dit een leuk concept vindt. En is het niet gelukt een date te vinden op het vliegveld? Op je vakantiebestemming heb je gewoon een tweede kans om een vakantieliefde te vinden. Verveel jij je ook kapot op vliegvelden, heb je de winkels na een half uurtje wel gezien en zie je wel iets in een datingsite als deze? Laat het ons weten! Denk je dat meetattheairport.com een succes wordt, en zo ja, waarom?

Plaats een reactie