Je vrienden als Cupido bij Vriendenklik.nl

Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar vriendenkring bij wie het maar niet lukt de droomman of – vrouw te vinden. De persoon in kwestie heeft zich al op verschillende datingsites ingeschreven, maar ook dat werpt geen vruchten af. Jij kunt nu helpen! De nieuwe website VriendenKlik biedt vrienden en vriendinnen de mogelijkheid op zoek te gaan naar een geschikte blind date voor hun vriend. Ouderwets koppelen in een online jasje, zoals de site het zelf beschrijft.

UPDATE: helaas, de website Vriendenklik.nl heeft het niet gehaald en is uit de lucht. Een harstikke leuk initiatief maar kennelijk was er toch te weinig vraag naar.

vriendenklikJij schrijft je zélf in bij deze site, en legt contact met koppelaars die óók op zoek zijn naar een geschikte date voor iemand uit hun kennissenkring.

Het voordeel is dat jij precies weet wat leuk is aan jouw vriend of vriendin, en dit doorgaans ook op een andere manier weet te beschrijven dan hij of zij zelf zou doen. Doordat vrienden meehelpen ontstaat er een hele andere voorselectie dan wanneer men in zijn of haar eentje zou gaan daten. Je kijkt immers als vriend naar de profielen van andere singles, waarschijnlijk samen met je bevriende single en dit kunnen verrassende gesprekken en resultaten opleveren!

tekstwolkjesIndien je zélf die eeuwige single bent kun je via deze site een mailtje sturen naar kennissen om hen te vragen zich aan te melden en een blind-date voor je te gaan zoeken. Vriendenklik heeft een tijdje geleden haar website in een nieuw jasje gestoken, dus de site is helemaal up-to-date naar de laatste standaarden.

Dus samengevat; voor wie is Vriendenklik.nl?

– Heb jij een leuke single vriend of vriendin die je een geslaagde date gunt?
– Denk jij te weten wie er bij hem of haar past?
– Durf jij nieuwe contacten te leggen voor jouw vrijgezelle vriend of vriendin?
– Ga jij het initiatief nemen om samen met je single te zoeken naar die ene klik?

Dan is VriendenKlik net wat voor jou. Als er lezers zijn die al ervaring hebben met deze dienst dan vinden we het natuurlijk hartstikke leuk als jullie een reactie op ons weblog achterlaten; dat kun je hier onder doen. Ook zijn we benieuwd naar verhalen: heeft jullie vriendenkring een verstokte vrijgezel die maar niet aan de man of vrouw komt, en daar ook zijn of haar best niet voor doet? Hoe reageren jullie als vriendengroep daar op? Laat het ons weten!

Plaats een reactie