TV Programma 100: De Singles goed bekeken.

De tweede aflevering van het televisieprogramma NCRV Singles 100 trok 671.000 kijkers. Daarmee wordt het televisieprogramma uitstekend bekeken. In 100: De Singles staan honderd singles centraal, die gevolgd worden in hun vrijgezelle bestaan. Er wordt ingegaan op de vraag of het leven als alleenstaande echt zo sexy en enerverend is als veel happy singles ons willen doen geloven. Of is het toch voornamelijk een eenzaam bestaan? Ook is er ruimte voor verdriet, nieuwe ontmoetingen en liefdesvlinders.

Oude afleveringen 100: De Singles

In deze tweede aflevering stonden onder andere Jari, Petra en Julian centraal. Jari voedt momenteel zijn twee kinderen op, samen met zijn ex. Alle afleveringen van De Singles, onder leiding van Caroline Tensen, zijn online te bekijken op de website van de NCRV, klik hier voor een overzicht van de reeds uitgezonden afleveringen. Exacte kijkcijfers van de andere afzonderlijke afleveringen zijn ons niet bekend.

In de volgende aflevering, op 27 november, komt onder andere Anja, een alleenstaande moeder aan het woord. Het programma begint om 20:30 op Nederland 1. Wil je zelf daten? Kijk dan naar een overzicht van bekende Datingsites

Bekijk hier een filmpje waarbij 100: De singles aan bod komt bij Goedemorgen Nederland:

Update: Inmiddels is dit TV programma niet meer op de buis. Je kunt de oude afleveringen echter nog steeds terugzien via bovenstaande link. Singles en dating zijn tegenwoordig een dankbaar onderwerp voor programma-makers. Vrijwel elk televisieseizoen komen er weer nieuwe formats bij waarbij het daten of de levens van vrijgezellen centraal staan. Kennelijk wordt dit type televisie erg goed bekeken.

Datingshows

De laatste jaren zijn er veel shows over dating bijgekomen. Waar vroeger alleen nog Op Goed Geluk bestond, is de keuze nu enorm. Denk aan Dating in the Dark, Take Me Out (met Eddy Zoey), Boer Zoekt Vrouw en The Villa, dat inmiddels gecanceld is.
Kijk jij naar datingshows op TV? Zo ja, wat is jouw favoriete programma? Of kijk je juist niet en word je zo langzamerhand een beetje moe van het enorme aanbod?

Plaats een reactie