Single man met labrador valt goed bij vrouwen

Single mannen die met een Labrador of Beagle rondlopen worden door vrouwen als zeer aantrekkelijk ervaren. Dat vloeit voor uit een recent onderzoek van de datingsite Lexa. Single vrouwen die de aandacht van mannen willen trekken kunnen beter een poes aanschaffen; mannen zouden dit als lief en ondeugend ervaren.

Directeur Stefan van den Berg vertelt: “Bij ons zoeken singles vaak op huisdieren. Bij het zoeken naar een geschikte date kan het hebben van een huisdier of de wens voor een huisdier bijna even belangrijk zijn als een eventuele kinderwens”.

Ruim 33% van de onderzochte singles gaf aan zo gek op zijn of haar huisdier te zijn dat de hond of kat regelmatig in bed mag slapen. Bijna zeventig procent van de mannelijke singles kiest bij voorkeur voor een hond als huisdier; zij vinden dit beest mannelijk, sociaal en betrouwbaar. Vrouwen kiezen meer voor een kat. Single mannen die een hond bezitten worden als betrouwbaar en verantwoordelijk gezien. Het ras is dus wel van belang: met een pitbull hoef je niet aan te komen. Het onderzoek werd uitgevoerd onder 500 singles in de leeftijdscategorie van tussen de 25 en de 40 jaar.

Plaats een reactie