Seks na eerste date geen taboe

Maar liefst 17% van de respondenten van het onderzoek “Zoenen of seksen” van Singlessite.nl geeft aan er geen problemen mee te hebben na een geslaagde eerste date het bed in te duiken.

Singlessite.nl ondervroeg 400 singles over hun manier van afscheid nemen na een leuke eerste date. Bijna 70% van de alleenstaanden gaf aan dat lichamelijk contact, zij het tongen, een kus op de wang, voelen of seksen, geen probleem zijn na een succesvol eerste avondje uit.

De handdruk is het minst populair na een leuke avond; slechts 3% houdt het bij deze afstandelijke vorm van afscheid nemen. De kus op de wang is met 27% het populairst. 17% Gebruikt de tong bij het zoenen en en nog eens 17% trekt de date mee het bed in.

Meer dan de helft van de ondervraagde singles gaf aan wel eens seks te hebben gehad na een eerste date. Slechts een kwart is goed voorbereid en heeft standaard een condoom op zak, terwijl toch 60% van de ondervraagden aangaf nooit onveilige sex te hebben. De helft van de singles in het onderzoek gaven aan geen “afspraken met zichzelf te maken”over hoe zover te gaan na een leuke eerste avond.

bron: vrij naar artikel op Singlessite.nl

1 gedachte over “Seks na eerste date geen taboe”

Plaats een reactie