Relatieplanet verkozen tot zowel beste als meest populaire datingsite van het Jaar

De stemmen zijn geteld en gewogen: internetdaters.nl feliciteert Relatieplanet met het winnen van de Website van het Jaar Verkiezing. Relatieplanet bleek zowel de Beste als Meest Populaire datingsite van het afgelopen jaar te zijn; een puike prestatie. Bezoek Relatieplanet.

Tijdens een, volgens sommigen nogal lang durend, gala-diner in Amsterdam werden de prijzen voor de Website van het Jaar Verkiezingen uitgereikt.

Nikki Plessen praatte de avond aan elkaar; na elke gang van het diner werd een nieuw stel prijswinnaars in het zonnetje gezet. Relatieplanet was al eerder de meest populaire datingsite van het jaar, maar de prijs voor Beste site in de rubriek dating moest Relatieplanet de afgelopen jaren aan gratis datingsite Paiq laten. Paiq was overigens wel genomineerd voor de prijs, voor de zoveelste keer op rij. Zeer knap. Meer over de nominaties lees je in dit artikel dat we eerder schreven.

Andere genomineerden die de shortlist haalden waren o.a. Parship, Lexa en EliteDating. Zij bleven bij de prijsuitreiking in Amsterdam helaas met lege handen achter. Opvallend is dat vooral de grote betaalsites waren genomineerd. Paiq is deels gratis maar heeft tegenwoordig ook betaalopties voor ongeduldige internetdaters.

Andere winnaars tijdens de Website van het Jaar Verkiezing

De Algehele winnaar was net als vorig jaar Tweakers.net. Het platform voor electronica-consumenten doet het traditioneel goed tijdens deze awardshow. Andere winnaars zijn onder andere GroupOn, Unique Uitzendbureau, Nu.nl, Google Maps, 24Kitchen en ConsuWijzer. Meer info vind je op de website van Website van het Jaar.

Wij feliciteren Relatieplanet van harte; als jij ook een stem hebt uitgebracht horen we natuurlijk op welke datingsite jij hebt gestemd! Ook een motivatie lezen we graag terug. Ben jij lid (geweest) van Relatieplanet? Dan vernemen we graag of jij ook zo tevreden bent over hun dienst. Er is nogal wat discussie over de procedure voor Meest Populaire Site. De site met de meeste stemmen wint namelijk, ongeacht of dit positieve stemmen zijn of mensen die een hele lage waardering laten blijken. Het gaat om kwantiteit, niet om kwaliteit. Meer lezen over winnaar Relatieplanet kan in dit artikel.

Volgend jaar doen we uiteraard weer verslag van deze wedstrijd, dus houd ons weblog in de gaten. We wensen de sites die het net niet geworden zijn veel succes en innovatieve ideeën toe voor het komende jaar.

Plaats een reactie