Datingwebsite van het Jaar 2012: Morgen is de uitslag!

Morgen wordt bekend welke datingsite er met de titel Website van het Jaar 2012 in de rubriek Dating van door gaat. Tijdens een spetterende Awardshow in The Harbour Club te Amterdam worden 14 november de winnaars in de verschillende rubrieken bekend gemaakt, als ook de aglemene winnaar van de website van het jaar. Vorig jaar was dit vergelijkingssite Tweakers.net, De beste site in de categorie dating was Paiq. Relatieplanet.nl bleek de meest populaire (meeste stemmen) datingsite van 2011. Wie gaan er dit jaar met de prijzen vandoor?

website van het jaar

De genomineerde datingsites voor de Website Verkiezing van het Jaar 2012 zijn in willekeurige volgorde: Paiq, Relatieplanet, eDarling (tegenwoordig EliteDating,red.), Limelinq, Pepper, e-Matching, Singles United en Parship, Lexa. Over enkele genomineerde websites hebben we een review op dit weblog staan; je kunt deze lezen door op de site van jouw keuze te klikken:
Parship, Lexa, e-Matching en Relatieplanet

Jouw mening

Morgen is dus bekend wie gewonnen heeft. Wie denk jij dat er wint? Zijn er datingsites genomineerd die geen nominatie verdiende, of kun je je vinden in de shortlist? Heb jij dit jaar gestemd op je favoriete website? De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door Emerce, een bekende website op het gebied van Online Business en Marketing, en Metrixlab. Vorig jaar werden de feestelijkheden nog gehouden in de Beurs van Berlage, maar dit jaar is er dus voor een andere locatie gekozen.

Wij zijn erg benieuwd welke datingsite gaat winnen; we zullen dit uiteraard plaatsen op onze site. We wensen vooral Singles United en Limelinq veel plezier, aangezien zij er dit jaar voor de eerste keer bij zijn.

Plaats een reactie