Hilarische eerste zoen in tv-programma Virgin Diaries

Het realityprogramma The Virgin Diaries volgt drie jonge stellen die nog maagd zijn, en één van deze koppels heeft zelfs de eerste zoen voor het huwelijk bewaard. het nogal klungelige resultaat zie in je dit filmpje: Youtube Trailer Virgin Diaries

Wat denk jij? Is dit een serieuze eerste kus of is dit duidelijk in scene gezet voor de kijkcijfers? Ons zou het niets verbazen, het filmpje ziet er tamelijk nep uit. Het boek “Hoe overleef ik mijn eerste zoen?” had in elk geval een aanrader geweest voor dit liefdeskoppel.

Het fragment werd gisteravond al uitgezonden door het tv-programma EditieNL. In de Verenigde Staten wordt The Virgin Diaries wekelijks uitgezonden op de zender TLC (The Ladies Channel). Op Youtube zijn al enkele parodieën (spoofs) op deze trailer geplaatst.

De stellen praten met liefde in het programma openhartig over hun maagdelijkheid, en wat ze verwachten van hun eerste keer. In Amerika is het wachten met seks tot je getrouwd bent zeer populaire, vooral onder Christelijke jongeren. Om te laten zien dat zij “wachten” dragen velen een special armband. Het is wachten op een Nederlandse versie van dit dating programma, misschien iets voor de EO?

Hoe oud was jij toen je je eerste zoen kreeg? En was die wat kwaliteit betreft te vergelijken met bovenstaande kus? Je reacties lezen we graag terug.

Plaats een reactie