Franse vrouwen online het lastigst te benaderen

Als het online daten aankomt zijn de Franse dames het lastigst te benaderen, zo blijkt uit recent internationaal onderzoek omtrent gedrag op datingsites. Nu staan Fransen al bekend als redelijk arrogant, en de dames weten dit op deze manier niet te weerleggen. Ook de Brtise dames reageren doorgaans redelijk koeltjes op de berichtjes.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Badoo.com, (lees een review over Badoo) een grote internationale datingsite. omdat zij in meerdere landen actief zijn en overal dezelfde datingsoftware gebruikt wordt kunnen zij eenvoudig de statistieken met elkaar vergelijken. De Franse vrouwen blijken dus het moeilijkst te benaderen, de Tsjechische vrouwen zijn juist heel makkelijk benaderbaar, zo bleek uit de resultaten. Ook Nederlandse vrouwen zijn niet al te kinderachtig en reageren relatief vaak op online mannelijke interesse.

147 miljoen online datingacties (interessebericht, tekstbericht et cetera) in 180 landen werden geanalyseerd. Hoewel emanicpatie en ook internetdaten wel het een en ander heeft verandert, zijn het nog steeds vaak de mannen die het eerste contact (blijkbaar moeten) leggen.

Vrouwen wachten wat meer af, al is dit natuurlijk veel minder dan in het begin van de 20ste eeuw. Sites waar je kunt chatten, flirten en daten groeien snel, en ook vrouwen hebben hier interesse in. Waarom Franse vrouwen nu precies afstandelijker reageren werd niet bekend gemaakt. Internetdating is niet voor iedereen eenvoudig, maar gelukkig zijn er cursussen en zo. Check bijvoorbeeld eens dit Internetdating boek dat je kan helpen bij het online daten.

De Top 10 van Makkelijk reagerende vrouwen

De Tsjechische dames zijn dus het hartelijkst, gevolgd door de Zwitserse en onze eigen Hollandse vrouwen. Na de Françaises zijn het de Britse en Duitse dames die moeilijk online te versieren zijn. Waar onze Zuiderburen geëindigd zijn in de top 10 is niet bekend helaas. Als jij een van die lezers van ons weblog bent die ook aan internationale dating (bijvoorbeeld op Badoo) doet, wat zijn jouw ervaringen met buitenlandse vrouwen in vergelijking met Nederlandse vrouwen? En als je moeite hebt met vrouwen aanspreken, heb je dan al eens de hulp van een datingcoach overwogen?

Boffen wij maar met onze openhartige dames of zijn de vrouwen hier helemaal niet zo gewillig waar het gaat om online contact. Weet je nog landen waar de dames makkelijk contact leggen met mannen?

Plaats een reactie