Relatieplanet steekt website in nieuw jasje

Een van de grootste datingsites van Nederland, Relatieplanet.nl, heeft eindelijk besloten haar website in een nieuw jasje te steken. De nieuwe look was hoognodig, aangezien de site er al jaren enigszins gedateerd uit zag. Ze zijn 2012 nu met een frisse look begonnen. Wat vooral opvalt is dat de site een stuk “groter” is. Voorheen besloeg de daadwerkelijke site maar een klein deel van je scherm. Nu is de website een stuk duidelijker geworden.

UPDATE: Relatieplanet heeft weer een vernieuwde look!
relatieplanet website

Het nieuwe uiterlijk van Relatieplanet.nl

Een flinke verbetering ten opzichte van de oude lay-out. Ook de Belgische variant van de datingsite heeft hun website op dezelfde wijze veranderd. De transformatie is vrij geruisloos gegaan; op de site zelf geeft het bedrijf geen toelichting over de wijzigingen, maar wellicht komt dat nog. Het inschrijven bij deze relatiesite en de werkwijze zijn gewoon hetzelfde gebleven.

Ter vergelijking: De oude Lay-out

Enkele zaken die veranderd zijn: Het aantal opties bij het menu “Snel Zoeken” is beperkt, de navigatie is een stuk overzichtelijker, de tabjes bovenaan zien er mooier uit en het wat minder ogende groen is vervangen door een mooie kleur blauw (Facebook-invloeden?) Nu nog een actieve Twitter-account en Relatieplanet is helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Vorig jaar veranderde ook concurrent Lexa al haar website, gedeeltelijk in samenspraak met haar leden.

Wat vind je van de nieuwe look van deze site? Is het in jouw ogen een vooruitgang of zie je de datingsite liever zoals hij was? feedback kun je achterlaten in de comments.

Plaats een reactie