De populairste plaats om online op zoek te gaan naar een date in Nederland: Lexa.nl

Online datingsite Lexa.nl is voor de Nederlandse vrijgezellen de plaats bij uitstek om online op zoek te gaan naar een date. Uit een recente studie van comScore tijdens de maanden augustus tot en met november vorig jaar, blijkt dat Lexa.nl de beste score behaalt wanneer het draait om het hoogst aantal unieke bezoekers. Lexa.nl ontvangt per maand 223 000 unieke bezoekers. Relatieplanet.nl moet het met 42.000 minder unieke bezoekers doen. Dat is al een behoorlijk verschil. Bezoek Lexa.nl

De derde plaats op de lijst wordt ingenomen door Second Love en Pepper. Zij hebben ongeveer 41 000 unieke bezoekers er maand. Het hoofd van Lexa.nl, Stefan van den Berg, is natuurlijk opgetogen over deze topprestatie. “Dat mensen Lexa.nl zien als dé leidinggevende datingsite is voor ons de kers op de taart om ons tienjarig bestaan te vieren. Deze cijfers bewijzen niet alleen dat vrijgezellen ons makkelijker vinden, maar dat ze er bewust voor kiezen om zich te registreren bij een datingsite met een hele uitgebreide database. We besteden heel veel aandacht aan productontwikkeling en stemmen onze diensten af op de noden van onze leden. Je maakt bij ons een behoorlijke kans om je perfect match te vinden.”

Het bedrijf heeft ook nog een datingsite waar je wat “meer” krijgt, namelijk een persoonlikjheidstest waarmee je gematcht wordt met andere leden. De naam: Lexamore ((meer info).

Online daten is populair

Maurice de Hond deed in 2012 een studie waaruit bleek dat 2 op 10 vrijgezellen via online dating een echte relatie begint. Meer dan een derde van de dates van vrijgezellen in de leeftijdscategorie 35 – 54 gebeurt via een online platform. Dit toont nog maar eens aan hoe populair online daten geworden is. “Het is altijd enorm leuk om verhalen te horen te krijgen van members die dankzij Lexa.nl een toffe partner gevonden hebben. Maar wat van nog groter belang is dat wij met Lexa.nl aan vrijgezellen een gemeenschap kunnen bieden waar zij toffe dames en heren kunnen leren kennen die zij in hun dagelijkse leven waarschijnlijk nooit zouden tegenkomen.” vertelt Stefan van den Berg.

Lexa.nl zag het levenslicht in 2002 te Amsterdam. Ondertussen is onze gemeenschap actief in vijfentwintig landen. Bij ons maken onze mebers het meeste kans op een afspraakje. In Nederland worden er wekelijks 35 duizend afspraakjes geregeld. In 2012 werden we verkozen tot meest betrouwbare datingsite. 

Eindelijk is Lexa dus de grootste van Nederland, een positie waar ze al langere tijd achter heen zitten. Wil je meer weten over deze site? Lees dan deze pagina. Meer info over concurrent Relatieplanet staat in dit artikel. Voor welke van deze twee sites zou jij kiezen als je op zoek zou zijn naar ene dergelijke site? Denk je dat er nog andere sites zijn die deze top 3 de komende jaren kunnen bedreigen?

Plaats een reactie