SingleLikeMe: weblog van singles over het vrijgezellenbestaan

Het vrijgezellenbestaan: op het weblog singlelikeme.nl kun je er van alles over te weten komen. Het huisteam van single bloggers Evi, Lynn, Jim en Nicky inspireert, vermaakt en houdt de bezoekers op de hoogte van hun ervaringen als single. De internetredactie van SingleLikeMe.nl gaart onderwerpen bijeen en publiceert artikelen die praktisch zijn, of gewoon prettig leesvoer vormen voor singles en voor hen die in de belevingswereld van de vrijgezel willen meekijken. Uiteraard kun je zelf meediscussiëren over man-vrouw topics, reacties geven op verhalen en stemmen op polls kan natuurlijk ook!

Het SingleLikeMe weblog is onderdeel van datingsite Lexa, maar biedt zelf geen mogelijkheid tot daten aan. Wat kun je er dan wel vinden? De single bloggers schrijven openhartig over het bestaan als vrijgezel, en nemen daarbij geen blad voor de mond. Lees blogposts over bijvoorbeeld blind dating, dertig worden, seks en eerdere relaties.

In de rubriek Single Lifestyle worden zaken met een lifestyle-karakter uiteengezet. Zelf kun je ook iets bijdragen aan deze site; in het onderdeel SingleTalk kun je stemmen op stellingen of je comment achterlaten op actuele, grappige of spannende onderwerpen.

Een weblog vol met interessant en prikkelend leesvoer en een toegevoegde waarde voor de al bestaande single-gerelateerde blogs.

UPDATE: Helaas heeft Lexa besloten het weblog singlelikeme.nl niet door te zetten. Voor de volledigheid laten we bovenstaand artikel staan.

Plaats een reactie