Muslima Dating

Muslima is een internationaal opererende dating service die zich richt op (jonge) moslims en moslimas. Je vindt de website op www.muslima.com

Zij heeft als doel vriendschap, penvriendschappen of huwelijk te realiseren. Voor de moderne moslim of moslima wellicht niet de ideale site, hoewel het aantal profielen op deze site wel erg groot is. Interessant wellicht voor de Nederlandse Marokkanen en Turken die willen daten. Ze beweren dan ook de meest populaire datingsite onder moslims te zijn. Muslima.com kent een gratis inschrijving. Hierna kun je foto’s en profielen van andere islamitische singles bekijken.

Islamitische dating

Naast www.muslima.com is er nog een andere datingsite die zich speciaal richt op islamitische dating: inchallah.com
Deze website is Franstalig, maar omdat veel Nederlandse moslims de Franse taal machtig zijn is dit wellicht niet een groot probleem. Dit is wel ook een internationale datingsite, dus het aanbod van islamitische singles die in Nederland wonen is misschien vrij beperkt. Onderaan de website kun je op het linkje “English” klikken als je de site liever in deze taal bekijkt. De site kun je vinden onder inchalah.com, maar Muslima is een grotere site.

InChallah

InChallah noemt zichzelf een ontmoetingsplaats voor Moslims. Hier hoeft dus niet per sé naar dates te worden gezocht of een huwelijk gearrangeerd te worden. De site benadrukt dat het van haar leden verwacht dat er onderling respect is, en andere meningen (wellicht ook andere religies dan de Islam) worden gerespecteerd. Ook word je gevraagd de foto’s die je bij je profiel beschaafd te houden en andere bezoekers niet te confronteren met te naakte zelfportretten.

Tip: De meeste Nederlandse Moslims en Moslima’s daten “gewoon” via de bekende Nederlandse datingsites; een overzicht van de betere vind u op deze pagina

Het aantal Nederlandse inschrijvingen op deze site hebben we helaas niet kunnen achterhalen, maar die zijn er ongetwijfeld! Laat het ons horen als je meer weet! De site is deels Engelstalig en je kunt je gratis inschrijven om een goed idee van de site te krijgen.

Aantal leden: 757.000 (wereldwijd)
Gratis registratie: ja
Profiel plaatsen bij gratis registratie: ja
Profielen bekijken bij gratis registratie: ja
Kosten van 3 maanden Lidmaatschap: Onbekend! Laat het ons weten.
Online sinds: onbekend
Website: Muslima
*Genoemde cijfers zijn van het moment van het plaatsen van de posting. Sommige Dating services hanteren gecompliceerde abonnementsprijzen; check dus altijd de officiële site.

muslima banner

Dating sites in de categorie “Religie” richten zich hoofdzakelijk op personen die contact of een relatie zoeken met mensen die een bepaalde religie aanhangen. In dit geval is de service gericht op moslims en Islamieten. Moslims in Nederland zijn veelal van Turkse en Marokkaanse afkomst.

Nederlandse Islamitische Datingsites

Inmiddels zijn er ook speciale relatiesite voor Nederlandse Marokkanen en Turken en andere Islamieten actief. Een voorbeeld hiervan is Mektab.com. Je leest hier meer over deze Islamitsiche datingsite. Andere voorbeelden van sites voor moslims zijn Inshallah.com, moslimdating.com, bekar.nl en moslimdate.nl.

Andere datingsites voor moslims

Als er naast Inchallah en www.muslima.com nog andere websites voor Islamitische dating zijn horen we dat natuurlijk graag. Als je zelf een moslima bent die een man zoekt, zou je dan een dergelijke datingsite overwegen? Is Moslim dating halal of haram, of zijn de meningen hier over verdeeld? Reacties kun je hier onder achterlaten. Als er nieuwe islamitische datingsites verschijnen zullen we die ook in dit overzicht zetten.

11 gedachten over “Muslima Dating”

 1. Rabitaa.com is de toonaangevende website voor moslimhuwelijken en huwelijkszaken. Het is volledig gratis, het is het eerste portaal voor moslimhuwelijken dat niet hoeft te worden geüpgraded.

  Wij bieden de beste en unieke services voor u Registreer gratis Stuur onbeperkte berichten Gratis videochatservice Gratis whatsapp-chatservice Onbeperkt toevoegen aan favoriet Onbeperkte interesse tonen Onbeperkt foto’s uploaden Diverse zoek- en filteropties

 2. Kees van der spek van opgelicht moet hier eens kijken.
  Kan hij met z’n eigen ogen zien wat een scammers en oplichters hier zitten.

 3. Smeerlappen zitten daar. Vragen gelijk je nummer.
  Woon je alleen van die vragen dat je denkt ummmm vreemd.
  Smerige praatjes MAG DAT WEL VAN *ALLAH* ! .
  Moslims Zijn net kleine kinderen.
  Had geprobeerd om ook eens zonder foto ,veel reacties.
  Wie reageert er op iemand zonder foto’s. Zulke lui dus.
  Wat ze vragen zijn>>>>> WERK JE , NUMMER , WOON JE ALLEEN.
  Echt schoftig gedrag.
  Mensen trap er niet in,
  Ze houden je lang aan het lijntje , en plukken je leeg.
  Die foto’s die je ziet is niet van dat persoon zelf.
  Je weet nooit wie er dus achter zit.

 4. ja hoor. maar heb je interesse in de islam?

 5. hoe tolerant kan men zijn!
  en;
  kan ik als hollandse jongen een afspraakje met een moslima krijgen?
  of
  zal er geen moslim meisje zijn die met een blonde boy wil?

 6. Over mij: ik ben transgender. In mijn geval: ik leef zowel als man maar ook voor een deel als vrouw. Vanwege mijn interesse in Islam en de wens mij daar verder in te verdiepen, zocht ik specifiek vriendschappen met moslims. Daarom ingeschreven bij datingsite moslima.com. Omdat ik specifiek voor mijn vrouwelijke kant op zoek was naar een man en je alleen kan inschrijven als man of vrouw (en overigens alleen kan zoeken naar de andere sexe) heb ik mij ingeschreven als vrouw. Ik heb mijn situatie en persoonlijkheid keurig uitgelegd in mijn profiel, met duidelijke foto’s.

  Ik heb in twee weken letterlijk honderden reacties gehad van geïnteresseerden uit Nederland alleen al. Een enkeling was simpelweg geïnteresseerd in transgenderisme, wat resulteerde in positieve, opbouwende correspondentie. De meesten wilden ook echt contact.
  Van de honderden reacties slechts één negatieve reactie gehad: ik ‘hoorde hier niet’. Mijn uitleg met argumentatie en mijn beroep op redelijkheid, objectiviteit en zo nodig empathie was aan hem niet besteed. Een paar dagen later was mijn profiel afgesloten.

  Navraag bij moslima.com levert de volgende reden op: “Om maximale interesse voor uw profiel te verkrijgen en de respons te verbeteren adviseren we uw profiel opnieuw aan te melden bij een van onze andere sites in ons dating netwerk”.
  Pardon? Ik wijs erop dat ik meer reacties krijg dan ik aan kan en dat ik graag bereikbaar wil blijven voor diegenen waarmee ik correspondeer.

  Het antwoord van muslima.com: “Na een overzicht van uw profiel is het onder onze aandacht gekomen dat je het aantal reacties sterk kan vergroten op een van onze andere grote dating sites”.

  Blijkbaar is de strekking van mijn argumentatie volledig langs hen heen gegaan of wenst moslima.com deze te negeren.
  Ik benadruk dat ik specifiek op zoek ben naar een moslim en dat hun andere datingsites die specificatie niet hebben. Moslima.com sluit het meest aan op mijn wensen en ik krijg meer dan genoeg reacties. Ik verzoek mijn profiel te reactiveren of de échte reden van afsluiting te geven.

  Ik krijg nu bericht terug in het Engels dat ze mijn bericht niet konden lezen, maar wel dat ze mijn profiel (overigens geschreven in het Nederlands) hadden bekeken en dat mijn profiel niet meer geactiveerd kon worden.
  Ik argumenteer nog eenmaal in het Engels en verzoek nogmaals de échte reden van mijn afsluiting te geven. Ik krijg nooit meer antwoord.

  Kom op zeg. Ik heb nergens aanstoot gegeven in mijn profiel en ben volkomen transparant geweest. Verschuil jullie niet achter een facade van non-argumentatie. Activeer mijn profiel of geef gewoon toe dat jullie geen transgender op muslima.com willen!
  Ondanks dat er op individuele basis onder moslims – gelukkig – zeer zeker tolerantie voor transgenders bestaat, blijven veel moslimorganisaties, in dit geval moslima.com, deze grote groep buiten sluiten! Gemiste kans.

 7. Er bestaat een islamitische huwelijkssitte ‘Nia2Match.com’. Mijn vriendin heeft daar haar man ontmoet en is inmiddels als 2 jaar getrouwd. Deze zijn echt op islamitische grondslag gebouwd en waarborgen je identiteit en persoonlijke gegevens. Je bent zelf in control aan wie je wat wilt tonen. Wat mij overtuigde is dat ze samenwerken met moskeeën en islamitische organisaties. De andere sites zijn gewoon westerse modellen die een moslimnaam dragen. Voor eenmalig 17 euro kunnen je op je gemak zoeken totdat je getrouwd bent.

 8. Ik heb geen goede ervaring met deze site!! Ik ben met een man in contact gekomen via Muslima.com. Het contact begon veel belovend. Na veel mailen en chatten telnr. uitgewisseld en belden met regelmaat. Deze man nam op en dag contact en vroeg paniekerig om hem te helpen omdat hij in gevaar was. Hij wilde geld veilig stellen en wel via mijn rekening en of ik hem mijn persoonlijke gegevens wilde mailen! Natuurlijk heb ik dit niet gedaan. Er ging meteen een alarmbel bij mij af.Het was het begin van een drama om van hem af te komen. Hij belde en mailde dag en nacht wel honderd keer. Hij begon me te stalken nadat ik heb aangegeven het contact te verbreken. De site geïnformeerd en gevraagd wat te doen. Zij reageerden vrij laat en boden geen hulp of advies aan. Na een lange mail contact met de site heb ik het opgegeven en stapte naar de politie. Deze vertelden dat er op internationale sites mannen posten die vrouwen oplichten voor duizenden euros en als het lukt maken ze ook misbruik van je gegevens. Het spoor leidt altijd naar jouw en je zult dus voor iets moeten boeten wat je zelf niet gedaan hebt. Het zijn dus zeer goed getrainde grote criminelen en georganiseerd. Na een hoop stress besloot ik een nieuwe telnr. te nemen, email adres op te heffen…. en maar hopen dat ik dan van hem af kwam. Ik heb toch veel onder geleden en neem het Muslima.com kwalijk dat ze niets hebben kunnen betekenen na diverse mails!! Muslima.com incasseren alleen de centjes, maar doen verder niets als je op ze terug valt. Voor mij dus zeker niet voor herhaling vatbaar en zal de site ook niet aanraden. Behalve criminelen heb je ook veel geluk zoekers over de hele wereld. Bij technische problemen op de site, komen ze ook niet in actie en geld terug krijgen doen ze niet. Dit is absoluut een site die zakken vult en Islamitische grondslag en service heeft het zeker niet!!

 9. op zoek naar een serieuze, moderne, lieve moslim en intellectuele moslim man

 10. Goede site met vele leden. Kreeg bonus toen ik meteen lidmaatschap nam bij inschrijven.

Plaats een reactie