Hoe herken je fake profielen op een dating website? Pas op voor oplichters

Ken je dat, dat je op een datingsite veel fake profielen tegenkomt? Op betrouwbare en goed gemodereerde datingsites als Relatieplanet.nl en Pepper valt het misschien wel mee. Maar dat is niet op elke site zo.

Wetenschappers van de University of Winsconsin-Madison onderzochten het gedrag van leden van dating websites die wel eens een leugen in hun profiel durven zetten. Na een onderzoek zagen ze dat er patronen te vinden zijn in de profielen van de leugenaars en oplichters

leugenEr werd gekeken naar ongeveer 80 profielen. De eigenaars van de profielen werd gevraagd of er leugens in hun profiel stonden en wat deze leugens waren. Iets minder dan tachtig procent van de vrijgezellen geeft toe dat ze wel eens een leugentje om bestwil gebruiken.

Door de vergelijking van profielen met en zonder leugens konden de wetenschappers patronen ontdekken. De wetenschappers kunnen in meer dan 65% van de profielen zeggen of de eigenaar van het profiel gelogen heeft of niet. Gewicht is een van de punten waarover het meest gelogen wordt. Ook leeftijd is een populair iets om over te liegen. Hier zijn enkele tips om de leugenaars te ontmaskeren.

Hoe herken je fake profielen?

– Een kort profiel hoeft niet onmiddellijk een fake profiel te zijn, maar er is een grote kans dat je hier te maken hebt met een faker. Eerlijke profielen zijn vaak veel uitgebreider simpelweg omdat ze de waarheid bevatten. Een leugenaar wil zijn/haar profiel zo kort mogelijk houden omdat hij/zij dan minder leugens moet onthouden wanneer het uiteindelijk een echte date wordt.

– ‘Ik’. Als je dit woord niet regelmatig tegenkomt in een profiel mag er ook een belletje gaan rinkelen. De leugenaar wil zijn/haar leugens voor zichzelf verantwoorden en afstand nemen. Ook kan een soort mild schuldgevoel er voor zorgen dat zij het woord “ik” niet graag gebruiken (dan is de oplichting te confronterend). Dit is een onbewust proces.

– Ontkenning worden vaak gebruikt door leugenaars. Je leest: “Ik hou niet van binnen zitten” in plaats van “ik ben avontuurlijk aangelegd en ben graag buiten”. Of: “ik ben niet werkloos” in plaats van te zeggen “ik heb een toffe job”.

– Onderwerpen waarover vroeger gelogen werd, worden vermeden. Als je praat met iemand die onderwerpen waar je vroeger al over gesproken hebt, zoals bijvoorbeeld hobby’s of werk, plots niet meer wil bespreken, kun je ook te maken hebben met een leugenaar.

Vragen stellen bij twijfel

Je kan deze tips ook toepassen op de berichtjes die je met elkaar uitwisselt. Als je sterke twijfels hebt over iemand, luister dan naar je intuïtie. Je kan bijvoorbeeld steeds weer terugkomen op het onderwerp waarvan je vermoedt dat hij/zij er over gelogen heeft of een strikvraag stellen. Vaak vallen de fakers dan snel door de mand. Weigert iemand om op je vragen in te gaan? Dan weet je voldoende. Je kunt ook altijd bekijken of jouw faker bekend is op fakerslijst.nl. Veel fakers met fake profielen zijn op geld of hebben andere kwade bedoelingen.

Heb jij nog tips over hoe je fakers en oplichters makkelijk kunt ontmaskeren? Zijn er andere patronen die je vaak terugziet in de profielen van mensen die een loopje nemen met de waarheid? We lezen jouw adviezen graag terug. Ons belangrijkste advies: volg je intuïtie. Voelt iets niet helemaal in de haak, dan is dat het vaak ook niet, en dat geldt zeker op datingsites die vaak een hoop vervelend volk aantrekken.

80 gedachten over “Hoe herken je fake profielen op een dating website? Pas op voor oplichters”

 1. VIND JE DATE RELATIE BUDDY SEX BUDDY I CHAET nep nep nep opgepast NIET DOEN WANT JE COMMUNICEERT MET EEN TEAM/MEDEWERKER VAN BETREFFEND SITE neem geen contakt joris

 2. Inderdaad hier nog zo twee sites die zo fake zijn als het maar kan neuken.com en vind haar eens je bent ingeschreven krijg je daar in je mailbox dagelijks onnoemelijk veel verzoeken van dames die sex met je willen en sturen ook naakt foto’s van hun berichten naar jou trap daar niet in ze spelen op je gevoelens en de echtheid van die foto’s betwijfel ik ten zeerste want welke vrouw gaat naaktfoto’s naar een onbekend iemand sturen? Je wordt aan het lijntje gehouden en een echte afspraak komt er nooit.

  Toen ik ontdekte dat ze met fictieve profielen werkten en hun daarop wees kreeg ik als antwoord van waar kom je met die informatie? Haha weer rond de pot draaien want het stond beschreven in hun faq. Tip dus wanneer je op een van die zogezegde dating sites komt kijk eerst wat er op beschreven staat meestal staat dit onderaan dit gaat je veel geld besparen

 3. Ik heb op verschilde site gezeten. Ik heb nog eerlijke date site gevonden. Het valt dat ze allemaal mooie berichten kunnen schrijven. En nooit geen date afspraak maken. Ze willen alleen maar heen en weer schrijven. Dat kost kapitaal geld. En valt ook op dat ze nooit whatsappen willen. Nu zit ik op flingder. Kan ook nooit geen date afspraak maken. En als je vraag Ben je echt of fictief dan krijg je antwoord fantasieprofiel. Verder kom ik niet ze houden jou aan lijntje. En verder kom ik nooit.

 4. Op afspraak.nl idemdito

  Eindeloos berichten over en weer maar afspreken ho maar
  De zogenaamde profiel houders zijn wel kundig en antwoorden zelfs ongeveer aan de gestelde vragen of onderwerpen dus goed opletten
  Kost een hoop credits maar het gevoel van oplichting doet meer pijn.
  Tis een smerige handel

 5. Kent iemand pittigedates.nl? Ik heb daar gesproken met iemand die ik had ontmoet op facebook. Via haar nichtje ben ik op deze site terecht gekomen. Na maanden praten. Zouden we op date gaan. Maar het word steeds af gehouden. Iemand ervaring hiermee. Deze site heeft geen KvK zag ik. Is het wel een echte site überhaupt?

 6. Iemand ervaring met pittigedates.nl? Ik ben hier ook lang aan het lijntje gehouden. Afspreken kwam er maar niet van. Voelde voor mij acht echte site. Ze schermen ermee dat je ip adres word gecheckt. En dat alle profielen echt zijn.

 7. De ganse boel is één oplichting , die op het gevoel van de man speelt , met al dan niet 5 fotos ganse handel open bloot , er word likkebaardend ingetuimeld . Het zijn crediet verslinders met faeke fotos .

  Alle sites zijn opgebouwd om achter je jonge heer te lopen , terwijl het een lege doos is waar je mee praat (???). Heel duidelijk ,je geeft een woonplaats op en plots zij er meerder vrouwen , die in een kleine omgeving wonen , opmerkelijk of niet. Het systeem gaat er van uit dat, al wie op DE sites komt een domme achterlijke is.

  Waar haal ik de info , door een buget voor onderzoek , omtrent iemand die een annoniem info wenste te bekomen omtrent proefschrift.
  MANNEN WEES GEWAARSCHUWD!!!

 8. Heeft iemand ervaring met de site ” afspraak ”
  Daar staan leuke vrouwen op maar willen alleen maar sex. Nu is dat niet zo erg hahaha maar t lijkt mij erg nep allemaal.
  Iemand ??

 9. De meest van die sites spelen in op je gevoel zoals bij mij na het overlijden van de vrouw voelde ik me alleen en verdrietig.

  En zocht naar liefde en knuffelen ook seks , en dat is het spijtige van de zaak dat ze met je gevoelens spelen en zich daar niets van aan trekken alleen die euro’s tellen voor hun en dat ze een mens nog dieper in een dal duwen geeft niet, ik denk dat Iflirts.chat me ook bij mijn pietje heeft stoppen en verwijderen de groetjes Freddy

 10. Beste lezers, Ik zou graag willen weten of de site evarachella.com echte profielen heeft staan of nep, zelf denk ik dat het allemaal nep profielen zijn, omdat ik al meer dan 6 maanden op deze site ben en nog geen date heb, maar heb wel leuke gesprekken met verschillende vrouwen gehad. De site waarvan ik zeker ben dat er alleen nep profielen zijn is ondeugende.date, daar heb ik vele duizenden euros in geïnvesteerd en nooit resultaat. Wie kan mij een goede en gratis sex site aanbevelen?

 11. Aan de dame EVA.
  Ik hoop dat je dit leest.

  Vele Fake datingsites zijn gekoppeld aan de volgende chat’s als Flirtpanel. MM Chat. XL Club. Ondeugende dates en Yops. Deze chat;’s hebben talloze fake datingsites gekoppeld aan hun chat. De foto’s halen ze van facebook, instagram, twitter etc af. Melden aan de site zelf heeft geen zin want ze doen daar niks mee… Het beste is om aangifte te doen!

 12. De dames op Serieus Flirten zijn allemaal FAKE profielen. In het boek van Riley Parks komt dit aan het ligt en beschrijft ze zelfs hoe zo’n fake profiel eruit ziet door middel van screenshots. Ook geeft ze aan dat onder andere Serieus Flirten een fake datingsite is gekoppels aan de chat… Flirtpanel waarop operators berichten weg tikken en zich dus voordoen als de dame op de foto waarmee jij als man zijnde dus denkt te mailen. DUS… Schijf je niet in op ” Serieus Flirten “DIT IS DUS EEN FAKE DATING SITE!!!!!

 13. Op Nieuwe flirt wonen ze meestal in mijn dorp 400 meter van Maastricht

 14. Idates is FAKE. Foto’s die niet Belgisch lijken, geen toeristische plaatsen vanuit Belgie, automodellen/nummerplaten ook on-Belgisch… Geen enkel profiel heeft een eigen beschrijving, al de vrouwen zijn allemaal single(jawel), hebben geen werk en middelbare studies. Een verwijzing naar mijn profielbeschrijving gebeurt er nooit. Een bericht op Idates kost 50 munten = 1 euro, daar gaan deze vrouwen niet zuinig mee om. Ik ontving eerst berichten in de buurt (Belgisch Limburg), daarna provincie Luik, daarop Antwerpen, Brabant… na enige periode vanuit Koksijde, Blankenberge, zowat 250 km ver…. Dan begint Limburg opnie

 15. Bijna alle sex sites zitten vol met fake profielen. Ik ken 1 site die wel goed is, en waar ik toen mijn voormalige partner heb ontmoet. Niet geheel gebaseerd op het hebben van sex, maar is wel het uitgangspunt. AM heet deze site. Verder denk ik dat het uitsluiten van fake profielen of sites gewoon niet uit te bannen zijn. Het verstand gebruiken, kijken naar onregelmatigheden zodat je ze herkend. En gewoon even het internet op gaan om naar tips te zoeken hoe je deze kunt herkennen, maar dan nog…., uitsluiten kun je het niet in zijn geheel.

  Ik dacht dat ik een faker aan de lijn had, schijnt deze gewoon echt te zijn, gebeld, video chat gedaan. Dus het blijft gewoon opletten.

 16. je moet maar eens zien naar waar het geld gaat altijd het zelfde adres sommige hebben 50 tot 100 dating sites naar het zelfde adress lees de vorige reacties ik had die vlug door een maal een vrouw geshat en die wilde direct contact heb ik gedaan we zijn nog altijd samen als ze jou credits willen opeten deliten zo rap mogelijk

 17. Zelfde ervaring (helaas dure) met FreshFlirt.nl Whatschat.com, altijdsex.nl.
  Ik had te laat door dat het medewerkers of ingehuurde mannen waren, totdat de vragen veel op elkaar leken. Toen ik zag wie mijn profiel bezocht bij whatschat, kwam ik er achter dat ze steeds en ander gebied met en straal van 15 km bekeken. en steeds verder weg van mijn woonplaats.
  Heb alle accounts nog open staan om langzaam een dossier op te bouwen van alle fake accounts en foto’s.

 18. Wat veel mensen niet weten is dat de site-admins achter de schermen verschillende profielen gebruiken om klanten aan het lijntje te houden, vragen stellen waarvan het antwoord terug te vinden is op de profielpagina van de desbetreffende persoon worden niet of nauwelijks beantwoord omdat ze over zoveel profielen beschikken dat het onmogelijk is om deze allemaal van buiten te kennen, waardoor ze snel door de mand vallen. ze blijven in hun rol tot een ontmoeting niet meer uit te stellen blijkt.

  Spreek zo snel mogelijk af met iemand, dan weet je ook meteen met wie je te maken hebt.

 19. Bij nieuweflirt weet je wel op voorhand dat het niet klopt (als je de kleine letters leest) :
  “Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen entertainment profielen en gebruikers en bevat louter entertainment profielen. Met deze entertainment profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk”

 20. Goedenavond mensen, ook ik ben er in getuind. Zit op Afspraak.nl
  insta-singles.com en single-people.com. Werkt allemaal met creditsa die je koopt. Bij afspraak.nl per bericht 10 credits en bij die andere 2 40 credits per bericht. Mooie jonge dames die reageren, tussen de 25 en de 30. Zelf ben ik 51. Zijn allemaal secretaresse en wonen in Almere of Amsterdam. Hebben allemaal slechte ervaringen meegemaakt met dates, dus dat zit er voorlopig niet in. Eerst beter leren kennen en bij iedere vraag een vraag terug. Bovendien is het Nederlands ronduit slecht, soms vertaald uit het Engels en geven ze op jouw specifieke vragen geen antwoord.

 21. worldflirts.com is een site met bijna enkel nep profielen. Loop er niet in. Je moet steeds 40munten betalen om een chat berichtje te sturen. Je krijgt berichtjes van mooie dames. Die met je willen praten, zodra je wil verder praten via maillot WhatsApp willen ze het niet, want op deze site kan je beter praten met hun. loop er niet in, het kost alleen maar geld en alle berichtjes die je krijgt zijn fake, je praat gewoon tegen een team medewerkers van worldflirt.com die enkel als doel hebben zoveel mogelijk chats te kunnen krijgen door munten te kopen. Je zal deze dames nooit in het echt ontmoeten en je zal zelfs geen date krijgen. PUUR OPLICHTERIJ !!!

 22. Allemaal fake. Trap er niet in zoals bij mailcafe.online. Ze houden je gewoon aan het lijntje hoe meer credits des te meer geld ze verdienen

 23. Ik krijg mailtjes van nieuweflirt van naakte dames die mij een bericht sturen. Ten eerste heb ik me daar nooit ingeschreven en ten twee val ik op mannen. Ben zelf een vrouw.
  Aan de ene kant is dit hilarisch en aan de andere kant, wat is dit voor scam? Je kan in het mailtje op een link klikken om je uit te schrijven voor email. Dat lijkt me ook niet verstandig….
  Ik sta op geen datingsite ingeschreven en ben gelukkig in mijn relatie.
  Heel bijzonder dat Nieuweflirt.nl mails stuurt terwijl je daar niks mee te maken hebt. Doe de mail maar af als spam.

 24. Ben op Lexa benaderd door een zogenaamde chirurg die voor het Amerikaanse leger in Afghanistan was gestationeerd. Ik had meteen al het gevoel dat het niet klopte. Hij gaf me gelijk zijn mobiel. Dat heb ik gegoogled. Kwam toen op een sites waar veel vrouwen berichten dat hij zich de ene keer voordeed als handelaar in diamanten, de andere keer weer als militair. Na verloop van tijd gaat er zgn iets mis in zijn leven en vraagt hij blijkbaar om geld. Gelijk gemeld en geblokkeerd. Vertrouw op je intuitie bij dit soort dingen.

 25. Lotgenoten, Serieus Flirten, daar heb ik ook mijn twijfels over. Ik wil niet beweren dat alle profielgebruikers fake zijn, maar ik ben er wel een paar tegengekomen waar ik mijn twijfels bij had.

 26. Medelotgenoten, trap ook niet in de site van maxrelatie.nl
  Ben er helaas zelf wel in getrapt. Stom. Te mooi om waar te zijn.
  Zoals velen al meegemaakt hebben houden de dames je aan het bekende lijntje.
  “ nee, ik wil toch meer van je weten”
  “ nee, ik kan nog niet mijn whatsapp geven”
  “ ik vind het nu al spannend met jou maar ga nog niets afspreken”

  En allemaal nog meer van die kutzooi.
  Site komt zeer professioneel over.
  Hier worden enkele mensen erg rijk van.

 27. nieuwe flirt = ËËN GROTE NEP SITE!!!!

  Zal me niets verbazen dat ook deze site
  foto’s van mensen gebruikt/misbruikte die hier zich totaal niet van bewust zijn
  Verder lijkt ’t er op dat 1 persoon wel gelijk 10 dames te gelijk bedient met allemaal dezelfde standaard zinnen/teksten. En maar praten om ’t praten. Maar tot uiteindelijke afspraken komt ’t NOOIT!
  Deze site maakt misbruik van menselijke gevoelens en is dus bezig met alleen maar geld binnen te halen!!!!

 28. P.s. GEEN credits kopen!!!!
  Als je voorstelt om via een mailadres te communiceren of je je 06nr geeft, aangezien dat credits zal schelen, dan wordt er om heen geluld.
  Nee word er aangegeven ik wil je beter leren kennen maar via onze site dat vind zij/hij zogenaamd veiliger.

  NIET DOEN WANT JE COMMUNICEERT MET EEN TEAM/MEDEWERKER VAN BETREFFEND SITE en dus dames? die ’n extra centje verdienen. Allemaal fake dus, zoals ’t lijkt!

 29. Heb dateplanet uitgetest. In korte tijd ben ik er achter gekomen dat deze hele site nep is!! Trap er niet in!!

  Heb gerichte vragen gesteld, maar echt antwoord kreeg ik niet op mijn vragen. Ook wilde elke gebruikster een foto van mij hebben. Ik zei, dat ze dan mij hun mailadres aan mij kunnen geven. Ja, je raadt het al. Ik kreeg het niet. Ik kreeg als antwoord, dat ze niet op een blinddate willen gaan. De eigenaar van die site wil gewoon, dat je via de site een foto opstuurt. Je raadt het al. Daar zijn kosten aan verbonden. DEZE SITE DATEPLANET.NL IS EEN GROTE NEPSITE!

 30. Iemand ervaring met contactprive? Zit ook vol met nepprofielen. Ook daar staat geen fysiek contact mogelijk. En ook in de kleine letters staat entertainment. Ook als je daar credits koopt ineens een berg aan mails binnen. Maar als je probeert af te spreken zijn ze niet thuis

 31. zojuist op Lexa gevonden een bericht met grote foto van André Rieu, duidelijk fake … en de medewerkers allemaal maar vertellen dat iedereen gecheckt wordt … niet dus … heb het bericht doorgestuurd naar Rieu ….

 32. Alle datingsites waarvoor je moet betalen zijn fake! De vrouwen krijgen 0,12 cent per bericht en spreken nooit af, want dat willen ze niet. Ze werken er alleen om erotische berichten te benatwoorden.

  Het zijn chatoperators die zoveel mogelijk berichten ontvangen en reageren. Ze kunnen precies het profiel zijn van degene waar ze mee te maken hebben, dus kunnen goed inspelen op je vragen.

 33. iemand al op victoria milan geweest,ik het begin veel contact na een abo te hebben afgesloten,contact veel minder en de meeste zijn fake en willen geld ,

 34. zie algemene voorwaarden, artikel 8: er staat een deel van het zinnetje:
  waarbij vermeld dat onze service zowel natuurlijke als fictieve, gemodereerde profielen bevat die bijdragen aan entertainment doeleinde waarbij fysiek contact niet in alle gevallen mogelijk kan zijn.

 35. Flirtchat: Een grote fake site
  misbruiken foto’s van mensen die hier zich totaal niet van bewust zijn
  verder is er een of ander semi/automatische systeem bedacht wat mail beantwoord
  Deze site maakt misbruik van menselijke gevoelens en is in strijd met de humanistische rechten.
  Dit alles om alleen maar geld binnen te halen

 36. Datingbord.nl, Mooi om waar te zijn kost je credits en daten hou maar het enihste wat je krijgt ervan hoofdpijn en een lege portemonnee, heb twee ontrafeld die binnen know time onderuit gingen en ook gemeld bij de ConsuWijzer maar helaas ze gaan gewoon door met hun praktijken, trap er niet in Datingbord is een site met vele chatmedewerkers en voor de rest kom je van een koude kermis thuis.

 37. Op deze site geven ze aan dat ze met echte dames werken, maar niets is minder waar. er wordt gewoon gewerkt met chat medewerkers met als doel je zoveel mogelijk geld afhandig te maken. blijf er weg en zoek ergens anders.

 38. een groot deel gaat ook om georganiseerde misdaad, de scammers. vraag je naar cam contact doet de microfoon het nooit en krijg je een filmpje te zien. zou je dan ook nog intieme dingen doen kan je worden geconfronteerd, weten ze alles van je en willen ze geld zien en natuurlijk biedt eenmalig. in dat geval betaal nooit. waarschijnlijk is het bluf

 39. Ik ben nu drie maanden aan het zoeken. inmiddels minstens 50 vrouwen gesproken, en niet even en oppervlakkig. op één na waren ze allemaal fake en ging het uit eindelijk om geld. en dan word je ook met een verhaal geconfronteerd zoals mijn vader ligt op sterven. we kunnen zijn leven redden maar ik moet binnen drie dagen geopereerd worden. en alleen mij kon ze vragen naar geld ervoor. Oh ja die ene was Engels militair. na wat onderzoek ging het om de eerste shemale die in dienst kwam. Wel denk ik dat het één richting is. mannelijke profielen zijn wel echt en slachtoffers dus

 40. Ik krijg veelal nep mailtjes van nieuweflirt.nl. Regelmatig komen die bij mijn mail binnen en zijn het mailtjes die gaan over dames die dus iets meer met mij willen. Weet wel degelijk dat het nep is, want ik gebruik hier mijn echte naam niet en zeker niet bij nieuweflirt.nl.

  Ineens krijg je veel mailtjes van knappe dames en die willen een seksdate of iets van je. Maar ja, heb al wat meer opgezocht en inderdaad… Het kost credits om daar berichten te versturen. Met credits kun je berichten sturen, maar zodra je hebt betaald, kan het best zijn dat die knappe dames niet meer reageren.

  sexdating.reviews/ervaringen/nieuweflirt-nl/

  Op deze site staat wat ik al vermoedde: Het is een onbetrouwbare site en de mailtjes die ik ontvang, horen in de Spambox of Ongewenste Mail folder thuis!

  Mensen die het ontvangen van deze site, gelijk verwijderen de mails… Het is nep bij nieuweflirt.nl.

 41. Als iets te mooi lijkt is het dat meestal ook. Op Lexa bulkt het van de fake profielen, ik herken het meteen, als ik na een bericht met mijn liefste of darling wordt aangesproken ha ha. Geef ik die aan en worden die profielen meestal als fake betiteld en verwijderd door Lexa. Anyways Er zijn er ook die het nog slimmer spelen, die zelfs een FB en Whatsapp account hebben wat ook lijkt te kloppen. Gemaakte afspraken worden altijd op het laatste moment afgezegd, met de grootst mogelijke spijt. Ik ben zelfs door zo een type gebeld, keurige heer, keurig NL sprekend met een licht accent. En inderdaad dan opeens gebeurd er iets waardoor jij hun uit de brand mag helpen…Doei. Gelukkig zijn er ook leuke echte heren op Lexa Maar altijd oppassen!

 42. Vals en nep to de bot! Als je een mobielenummer doorgeeft wordt dat meteen gemaskeerd als ster. Afgesproken uren tot en met de tekst wordt veranderd. Maar ook die mensen maken afspraak en zij laten je wachten en komen nooit. Een false bende en oplichters. Gelukkig heb ik niet te veel credit gekocht. Nooit doen!!!!!!

 43. Ik heb er een paar geprobeerd recentelijk. directflirten.nl, flirt-dating.nl en nieuweflirt.nl. Stuk voor stuk 100% nep. Het enige wat ze doen is jou opgeilen zodat je nieuwe credits blijft kopen, maar niemand wil ooit echt afspreken.

  De dames zijn stuk voor stuk bloedmooi en ze wonen allemaal bij jou in de buurt alleen op straat kom je ze nooit tegen. Als je weet dat het fake is dan kun je er nog de humor van inzien, maar het blijft pure oplichterij.

 44. serieusflirten.nl is niet in de haak , ze houden mensen aan het lijntje, ze kloppen het geld op een vakkundige manier uit je zak
  ZE HOREN ACHER HET GAAS

  Laat de belasting dienst daar maar een kijke nemen .ze hebben verschillende date site, het zijn allemaal dezelfde vrouwen

  Jeroen

 45. Waardevol artikel! Zo doen wij van Safedate met 12 experts onderzoek naar casual dating aanbieders. Van de ruim 3.000 sites die we onderzochten konden we maar enkele vinden die geen gebruik maakte van fictieve profielen en chatoperators.

 46. Dating sites are all ment to earn money of ya!
  Most of the profiles or accounts are fake, or even worse: I even suspect they use bots to generate as many messages(=credits)as possible. Rarely doe they answer your question and they Always ask a question so you must reply.

 47. plekje.nl, casualmatch.nl, matchwereld.nl. allemaal fakers sites. Credits en je wordt aan het lijntje gehouden, geen dates en uiteindelijk vele euries armer

 48. anthony lindgard …. ik weet niet waar hij werkt. in afganistan zegt hij … is orthopedisch chirurg …..ook weduwnaar en 1 kind in Engeland.. komt oorspronkelijk uit de vs. is geboren in Noorwegen zegt hij …en vraagt of ik geld over wil maken voor zijn kind …… vertrouw het niet .

 49. Opletten op deze site je word daar zwaar opgelicht!! Pikantsekscontact en de andere heet sekshookup goed rondkijken dan merk je het gelijk kan toch niet kloppen wees gewaarschuwd

 50. sexcontacten.nl
  xclub.nl
  zijn allebei kut sites vol met fakers. daar moet je ook credits kopen

 51. Nieuwe Flirt is absoluut nep! Ik weet niet hoe deze site aan zo`n enorm potentieel leugenachtige,platvloerse,beloften brekende exhibitionistische dames komt, maar naast de`metoo`hype moet er ook maar eens aandacht besteed worden aan de verbijsterende aantallen `cockteasende`dames die mannen gek maken voor €0,10 per bericht, ik noem hen; `CREDIT MELKERS`!! (€ 0,90 voor de site!) Voor een goeie hoer kan ik respect hebben,voor deze type`s mijn donkerste braaksel!

 52. Op Fdating bijvoorbeeld zullen ze te negatieve commentaar nooit publiceren. Men verbergt zich achter “terms of agreement”. Hierbij wordt je recht op publicatie van je objectieve en subjectieve rechten op gruwelijke wijze geschonden en heb je geen recht op eerlijke meningsuiting.

 53. Veel datingsites noemen zich commerciëel en zetten zich ook op het net te koop. Je schrijft gratis in en dan moet je betalen voor een profiel. Nergens staat er een clausule geen geld terug als het niet lukt. Wel geven ze in tegenstelling de garantie dat je iemand vindt. Ik denk dat je beter in het land waar je wil gaan leven je eerst goed inburgert en daarna iemand leert kennen. Ook gevaarlijk maar iets beperkter.

 54. Deze site zit vol met meppers, jonge profielen schrijven je aan en ook kennen ze al je e-mail. Als jij terecht hierop commentaar geeft en fake profielen aangeeft wordt je hier ook geblokkeerd
  ik geef u even mijn profielnummer mee op nl fdating
  3082483. Schrijf u in en test gewoon met een bericht te sturen naar mij. Je zal zien dat ik het niet ontvang. Vanaf ben ik van plan van daar eens kordaat op te reageren.

 55. opletten, inschrijving is gratis, je wordt gebombardeerd met berichten van admin dat je vijf euro moet betalen voor een authenficatie, terwijl 90% fake is. Ook 20 euro na verscheidene berichten dat je profiel niet voldoet. Schrijf je hun de waarheid wordt je profiel gerangeerd en krijg je geen berichten meer.

 56. Kijk ook uit met 2e hands net op de erotiek site zag daar een vrouwtje staan van ff 70 ik val op dikke vrouwen, en zij zag er vol uit, dus ik dacht kom gooi eens een visje uit nu werd ik door verwezen naar een dating site en ja hoor ik betaalde me wezenloos aan berichten en van een date 0,0

 57. Tis haast niet te geloven maar het datingslandschap wordt gedomineerd door fakers! IK heb mij ook al veel laten vangen en ze zijn allemaal erg duur! tip van mij : fakers ontmasker je oa. door op details te letten. Ik had op een bepaald moment gezegd; “nu moet ik stilletjes stoppen want ik moet direct gaan werken”. Kreeg bericht teug: “ga je nu pas slapen?”
  en het duurde lang , Zo zie je dat ze van schift gewisseld hebben en het ene meisje is niet op de hoogte wat er allemaal gezegd is geweest…fake dus! ik had het direct door gelukkig…!
  nog dit; welke vrouw gaat er nu naakt of halfnaakt op een website gaan staan? Ze plukken ze van pornosites. Ja vrouwen van lichte zeden en dan nog

 58. Alles is nep. I heb het hele internet afgezocht en ook alle mobiele apps geprobeerd. Ik geef de hoop op. Ik ga wel gewoon ouderwets naar een kroeg ofzo want dit zet geen zode aan de dijk.

 59. Heb hele slechte ervaringen met Lexa; niet zuiver in de haak en nog duur ook.
  Daarna aantal jaren telkens een paar maanden op Relatieplanet. Ook nepprofielen, maar daar heb ze een goede telefonische klantenservice en ook via profiel kun je het standaard melden en dan worden ze verwijderd.
  Er wordt gelogen over getrouwd zijn, veel op seks uit is mijn ervaring.
  Probeer nu voor serieus contact gratis christelijke datingsite.
  Of later e-Matching voor hoger opgeleiden, maar er zijn overal fakers, vooral te herkennen aan oude of te mooie profielfoto.
  Als het uit Engels via Google vertaald is, dan weet je zeker dat je met een nepper te maken hebt!

 60. ik ben hier al een tijdje aan het lezen ook gisteren om te kijken dat ik niet de enige ben,

  ja dus ik ben twee maal opgelichteer de e keer en soldaat Jorg die mooi lief op Facebook vond hij zat in syrie op misi ik vertrouwde hem hij was een amerikaan uit texas en ouders. Dood niemand mooi profielfoto bij mij brande het lichtje al toen hij om 700 en i pone plus moest sturen naar en vriend collega in nigeria die ging en kwam raar syria niger eerst ik was dom daarna wou hij 58 dollar om zijn contract om te kopen om bij mij te zijn ik krijg zelf email van de militair vals denk ik nu ik heb veel meegemaakt maar lukt me hier niet om alles te vertellen laat me weten hoe

 61. Hallo dames
  Ik zit pas net op Lexa, maar ben dus al in de maling genomen hij heeft nog niet om geld gevraagd maar zijn profiel al verwijderd omdat hij via de e-mail verder contact opnam
  Zijn mail adres was Elvin Moore woont ? in Engeland heb nu alles even bewaard ook zijn foto,s Toevakkig was er vanmorgen een programma op de tv hoe dit soort mensen te werk gaan
  Ze gebruiken allerlei foto,s
  Wat een oplichters zeg

 62. Zit al een tijdje te kijken op flirtsletten.nl te kijken.

  Blijkt hetzelfde te zijn als flairdate.nl
  Kon daar namelijk met mijn inlog gegevens inloggen.

  Zijn daar heel veel rijke dames die allemaal bij mij in de buurt wonen maar ook in de buurt van mijn ander account aan de andere kant van Nederland.

  Pure nep maar wel leuk om te lezen.

 63. Hoi kun jullie me helpen Ik ben verliefdcamel ik Denk dat ik met een faker te maken hen Nu gaat ze zogenaamd een projekt op zetten Ik heb een banknummer gekregen.Maar ik stuur natuurlijk geen geld .En hou haarook aan het lijntje kijken hoe ver dar ze gaat .Please hel me

 64. LEXA barst volgens mij van de fake profielen! Je wordt gelokt door vele zogenaamde berichtjes van leden, ben je echter eenmaal betaald lid dan reageert er niemand meer.

 65. Cecile zie dat je met meerdere personen bezig bent oa engelsman uit den Haag. Toevallig David Afredo met bedrijf Celia constructions??? Heb ik ook mee te maken gehad maar kan hem niet achter halen???
  Misschien dat jij hier meer over weet???

 66. Eigenlijk is het simpel klik op marktplaats contacten en dating vrouw zoekt man en je weet genoeg meestal doorverwijzing naar een site waar credits gekocht moeten worden 90% is fake.

  In de voorwaarden staat meestal bij de disclaimer entertainment fysiek contact is niet mogelijk kijk maar eens goed.TIP; reageer niet op sites waar je credits moet kopen dikke kans dat het fake is. Klik op marktplaats de foto van de dames aan met rechtermuisknop afbeelding zoeken in google en je komt ze meestal overal tegen.

  Kijk even welke website je probeert te neppen en geef die naam door aan de NMA zij willen graag die namen hebben om in de toekomst in samenwerking met de AMF dit aan te pakken.en wie er nu nog intrapt na deze tips wil graag zijn geld kwijt.

  Oh ja knuz.nl is gratis de site is goed maar de profielen moet je altijd in de gaten houden, stuur nooit geld.

 67. Na ervaring met Relatie Planet en Ematching probeerde ik 50liefde.nl Nou, de laatste is een ramp: Na ruim een week geen enkele zinnige reactie, men houd je aan het lijntje. De dames worden betaald om mannen te lokken. Je krijgt NOOIT een date, zonde van je geld. Niet doen dus. De eerste twee dating sites zijn o.k. Ematching is de beste, wel voor hoger opgeleiden. Maar daar heb je de meeste kans. Wees gewaarschuwd !

 68. hallo heb een paar keer betaald voor deze site en zit met vrouwtjes te mailen dat denk ik maar zijn gewoon medewerksters wist het wel maar maakt mij niet uit want die naai ik ook zoek ze binnenkort wel op het kantoor op

 69. Er zijn heel veel websites welke bewust nep profielen aanmaken. Hierbij worden deze profielen gepromoot om zoveel mogelijk omzet te genereren. Op onze website over sexdating reviews behandelen we deze. Klik op de naam boven dit bericht om naar de website te gaan.

 70. Ik ben door de zelfde persoon als Antje bijna in de maling genomen. Hij noemde zich op Lexa Steven B***. Precies hetzelfde verhaal. Tot hij met die brief van de zogenaamde VN kwam toen was ik helemaal klaar met hem… Pff gelukkig maar dat we genoeg gezond verstand hebben zodat de alarmbellen gaan rinkelen !!

  Hij staat er trouwens nog steeds op onder die naam en komt zogenaamd uit Edam

 71. Hoi,
  ik heb er 1 ontmaskerd op Lexa.nl en ben er nu met 6 bezig om die ontmaskeren. Net als Antje kreeg ik een mail van een iemand uit Manchester, die in het Amerikaanse leger zit een generaal nog wel Markus Banks.

  Ben via Google terecht gekomen op de FBI site en jawel daar stond zijn foto en meneer heet Charles Presten en woont in Ghana. Geld heeft hij niet meer kunnen vragen, toen had ik hem al geblokkeerd. FBI wil aan de 1 kant dat je toch betaal en alles bewaard en dit dan doorgeeft zodat ze hem eindelijk kunnen arresteren, maar ik heb niks kan ik niks betalen.

  Die 6 waar ik nu mee bezig ben zijn er 2 uit Zweden, 1 engelsman uit Den Haag, 1 fransman die 28 jaar in nederland woont zegt ie en weer 1tje uit Manchester en 1 spreekt duits en woont ook in UK.

  Kan ze op geen een lijst vinden, van 1tje heb ik wel het email adres misschien dat jullie hem vinden. chrisad15@gmx.net
  bedankt alvast
  Ben in het verleden op relatieplanet al eens opgelicht en heb toen de oplichter met gelijke munt terugbetaald.

 72. Let op. Ik ben op lexa benaderd door een Engelse militair die werkt voor de VN.
  Michael Vincent. Eerst is hij heel lief en attent. Gebruikt honey en darling. Ineens moet hij voor 2 jaar naar Singapore. Hij vroeg of ik een briefje wilde schrijven dat hij hier nodig was. Geen probleem. Hem kenbaar gemaakt dat ik dat zou doen als vrienden. Echt lijkende mail van VN. Moest wel kosten voor aanvraag betalen.Blijkt 1550 pond te zijn op een rekening in Nederland. Ik heb geen geld overgemaakt.
  Dit is nep

 73. iedereen is een oplichter in het leven !!!
  Al die datingsites zijn oplichters !!!

  onbekende figuranten komen er van pas !!!

 74. je kunt ook een nep profiel herkennen door op een foto van een profiel te klikken en de link te kopiëren en plakken naar google. om zo te weten te komen op welke websites dat die foto zo gebruikt wordt. (want de oplichter moet echt al een grote idioot zijn als die er zijn eigen foto er zou opzetten.)

 75. IK heb het namelijk een tijd geprobeerd op InstaMeet! maar die is ook fake omdat zij precies zeggen zoals de bovenste comment van J.bruis al vermeld….

 76. Ik blijk nu drie accounts te hebben op een dating site.Ik heb er maar één aangemaakt en betaal ook maar voor eentje. Ik heb het vermoeden dat iemand onder mijn identiteit fake accounts heeft opgezet. Ik kan zelf niet zoeken naar dames op de site maar ik hoorde het van iemand met wie ik contact heb op de site. Ik ben heel benieuwd hoe de datingsite dit gaat aanpakken.

 77. Sinds een tijdje werken wij samen met http://www.datingbedrog.nl Een website bordenvol tips! Neem eens een bezoek en doe er je voordeel mee. Ook wij krijgen regelmatig meldingen van frauduleuze datingsites. Laat je niet verleiden door mooie foto’s en mooie praatjes. Dit gaat je veel geld kosten

 78. Ja fake sites O.a. Flairdate en Soulmate2u.
  Je krijgt eerst gratis credits en waarachtig je het gelijk contact met iemand. Gratis credits zijn dan al op natuurlijk, dus eerst kopen €35.
  Zullen we afspreken of via een mailadres communiceren, want dat zou dan credits schelen.
  Nee word er aangegeven ik wil je beter leren kennen maar via onze site dat vind zij/hij zogenaamd veiliger.
  Je kunt max: 500 tekens plaatsen X € 1.80 credits.
  NIET DOEN WANT JE COMMUNICEERT MET EEN TEAM/MEDEWERKER VAN BETREFFEND SITE

Plaats een reactie