Sportmaatje zoeken via sportpartner.nl

Door Anne-Marie |

Sportpartner.nl is de grootste “sportmaatje-gezocht” site van Nederland. Het gaat hier niet om een datingsite, maar om een dienst die alleen sportende mensen in staat stelt een geschikt sportmaatje te vinden. De site is ingesprongen op het probleem dat veel mensen die willen sporten hebben: het ontbreken van een sportpartner. Niet iedereen vindt het namelijk leuk om in zijn of haar eentje te sporten.

Dit is één van de grootste problemen die mensen er van weerhoudt te gaan sporten, en dat is zonde, want sporten is enorm goed voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Sportpartner is in het hele land actief.

sportpartner

Sinds de start van de site (eind 2007) hebben al duizenden Nederlanders een gezellige sportpartner gevonden in hun eigen buurt. Voor de volgende sporten kun je via deze site een maatje zoeken: Dansen, Hardlopen, Zwemmen, Skeeleren, Wandelen, Tennissen, Bridge, Fietsen, Squashen, Fitness, Vissen en Golf. Er zijn leden uit alle leeftijdscategorieën en van alle (sport)niveaus. Zelf op zoek naar iemand om mee te sporten? Bezoek de website. Alleen sporten is ten slotte een stuk minder leuk dan met z’n tweeën, en wie weet groeit er nog wat moois uit.

Heeft u ervaring met deze site? Laat svp een review of uw ervaringen achter in de comments hieronder.
Op de reguliere sites voor relaties kunt u natuurlijk ook gewoon op zoek naar vriendschap of naar iemand om mee te sporten. Probeer bijvoorbeeld eens Relatieplanet.nl, de grootste datingsite van Nederland waar u ongetwijfeld een sportmaatje kunt vinden in uw stad of regio

Topics: Alternatieve Methode | 6 Comments »

6 Responses to “Sportmaatje zoeken via sportpartner.nl”

 1. Alex
  2:12 pm on September 29th, 2010

  Zo, das weer een andere (dating)site…

 2. marion
  1:42 am on January 25th, 2011

  waardeloze site, voldoet niet aan de verwachtingen. Had me aangemeld voor 1malig 3 maanden tarief van rond de 13 euro. Zou daarna niet aan verlenging vastzitten. Hoefde me niet af te melden, zou automatisch stoppen na DIE 3 MAANDEN, dus niet, ze hebben gewoon 2x zowat 40 euro afgeschreven en blijkt dat ik dus wel moet afmelden en dat het dus geen aktieprijs was. Stelletje laaienlichters!!!!!!!!!!!!!!! Bovendien krijg je ook nog allerlei mismatches. NOOIT aan beginnen dus, is pure geldtrekkerij!!!!!!!!!!!!!!!! Je kunt ook nergens naar toe mailen. Waardeloos!!!!!!!!!!!!

 3. sporter
  1:07 pm on February 25th, 2011

  Google even naar meer reviews over deze site !

 4. Corien
  2:52 pm on April 17th, 2012

  Hoi,

  Incasseerde ook meer dan verwacht?

  Is het uiteindelijk goed afgelopen.

  Ik heb me meteen laten uitschrijven.

  Hoor graag.

  Groet Corien

 5. Giwreh
  1:33 pm on February 28th, 2014

  Oplichters horen in de gevangenis te zitten.
  Wie brengt die vulgaire internetbende voor het gerecht ??
  De firma is reeds strafrechtelijk vervolgbaar, ALLEEN al omdat hun wettelijke bedrijfs gegevens niet op de website voorkomen.
  Deze webpagina geeft de jurische uitleg, van waarom de website sportpartner.nl een ILLEGAAL handeltje is : http://marubasport.sitespirit.nl/images/30/4082.pdf

 6. loeswalda
  3:00 pm on April 8th, 2014

  Ben ook maar 5 dagen lid geweest voor 19 euro p.m
  Heb mij ook weer afgemeld, zogenaamde machts waar jeniets van hoort. Zoek wel elders

Comments

 • Categorieën:

 • Tags:

 • Laatste Comments:

 • internetdaters.nl is onderdeel van RNG Media, KVK 52218236, Arnhem | Cookie- & Privacyverklaring | Disclaimer